Libnet.ro
UNICEF

16:15

BACALAUREAT 2014 Liceenii din clasa a XI-aau scapat de simulari

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2014 Liceenii din clasa a XI-aau scapat de simulari

Liceenii au dat ieri probele la Istorie si la Matematica, ultimele testepentru cei de clasa a XI-a, care s-au bucurat de subiectele usoare. Cei din ultimul ans-au plans insa de exercitiile de la Mate-Info. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2014 Liceenii din clasele a XI-a si a XII-a intra de maine in saptamana simularilor pentru Bac

Simularile nationale pentru Bac-ul din aceasta vara debuteaza luni cu proba scrisa la Romana, prin care vor trece nu doar elevii de clasa a XII-a, ca pana acum, ci si cei de clasa a XI-a, care se pregatesc pentru Bacalaureatul din 2015. Examenul dureaza trei ore, va fi supravegheat video, iar notele nu se vor trece in catalog, nefiind un test obligatoriu.

SUBIECTE BACALAUREAT 2014 Liceenii dau azi simularea la Romana. Rezolvarea subiectelor la Adevarul Live, la ora 12.30

Examenul de simulare a probei de Limba si literatura romana a Bacalaureatului incepe luni la ora 9. 00 si dureaza trei ore, va fi supravegheat video si a fost gandit atat pentru elevii de clasa a XII-a, cat si pentru cei de clasa a XI-a. Subiectele primite de liceeni vor fi discutate si rezolvate la Adevarul Live, de la ora 12.

Bacalaureat 2014: Luni incep simularile de examene. ...

Luni incepe seria de simulari ale examenelor de bacalaureat. In premiera, la testare iau parte si cei din clasa a XI-a, informeaza Digi 24. Prima proba, cea de luni, se da la Limba si Literatura Romana. Examenul incepe la ora 9, iar elevii au la dispozitie trei ore pentru rezolvarea subiectelor. Citeste Elevii din clasele a XII-a si a XI-a sustin, saptamana aceasta, simularea la Bacalaureat Marti este programata proba la Limba si Literatura materna, pe 5 martie este proba obligatorie a .

BACALAUREAT 2014 Elevii de clasa a XII-a sustin marti proba la limba materna

Marti, elevii de clasa a XII-a care au studiat in liceu intr-o limba a minoritatilor nationale sustin proba la limba materna la simularea de la Bacalaureat 2014.

BACALAUREAT 2014 Elevii de clasa a XII-a sustin marti proba la limba materna. Subiectele la Germana

Marti, elevii de clasa a XII-a care au studiat in liceu intr-o limba a minoritatilor nationale sustin proba la limba materna la simularea de la Bacalaureat 2014.

Simulari Bacalaureat 2014 Elevii claselor a XI-a si a XII-a sustin miercuri simularea la Matematica si Istorie. Ce capitole sunt exceptate de la testare si cum este organizata simularea

Liceenii aflati in clasele a XI-a si a XII-a sustin miercuri simularea probei obligatorii a profilului din cadrul Bacalaureatului. Elevii de la profilul Real vor da simularea la Matematica, in timp ce elevii de la Uman vor sustine testarea la Istorie. Conform modificarii aduse anul trecut in desfasurarea bacalaureatului, elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de BAC, vor avea subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Liceenii au voie sa intre in salile de simulare pana la ora 8:30, simularea la Matematica si Istorie incepe la ora 9:00 si dureaza 3 ore. In liceele unde exista spatiul necesar, liceenii vor fi asezati cate unul in banca. Profesorii supraveghetori vor fi de alta specialitate decat cea de examen. La Matematica, elevii de clasa a XI-a nu vor fi testati din mai multe capitole, precum Sisteme liniare cu cel mult 4 necunoscute, sisteme de tip Cramer, iar la Istorie vor fi exceptate capitole ca Popoare si spatii istorice sau Oamenii, societatea si lumea ideilorDescarca din articol Modele de subiecte pentru Matematica si Istorie.

Simulari Bacalaureat 2014 Elevii claselor a XI-a si a XII-a au inceput simularea la Limba si literatura romana

Elevii claselor a XI-a si a XII-a au inceput astazi, 3 martie, simularea probelor de bacalaureat cu simularea examenului scris de Limba si literatura romana. Testarea a inceput la ora 9:00, cand s-au deschis plicurile sigilate cu subiectul multiplicat. Timpul destinat rezolvarii subiectelor la Limba si literatura romana este de 3 ore, iar elevii sunt supravegheati de profesori de alta specialitate. Este pentru prima oara cand simularea probelor de BAC are loc la nivel national, cu aceleasi subiecte pentru toti liceenii. O premiera este si sustinerea simularii de catre elevii claselor a XI-a. Descarca din articol modele de subiecte.

Simulari Bacalaureat 2014 Elevii claselor a XI-a si a XII-a au sustinut simularea la Limba si literatura romana

Elevii claselor a XI-a si a XII-a au inceput astazi, 3 martie, simularea probelor de bacalaureat cu simularea examenului scris de Limba si literatura romana. Testarea a inceput la ora 9:00, cand s-au deschis plicurile sigilate cu subiectul multiplicat. Timpul destinat rezolvarii subiectelor la Limba si literatura romana a fost de 3 ore, iar elevii sunt supravegheati de profesori de alta specialitate. Este pentru prima oara cand simularea probelor de BAC are loc la nivel national, cu aceleasi subiecte pentru toti liceenii. O premiera este si sustinerea simularii de catre elevii claselor a XI-a. Descarca din articol modele de subiecte.

SUBIECTE BAC 2014 Liceenii dau azi simularea la Romana. Rezolvarea subiectelor la Adevarul Live, la ora 12.30

Examenul de simulare a probei de Limba si literatura romana a Bacalaureatului incepe luni la ora 9. 00 si dureaza trei ore, va fi supravegheat video si a fost gandit atat pentru elevii de clasa a XII-a, cat si pentru cei de clasa a XI-a. Subiectele primite de liceeni vor fi discutate si rezolvate la Adevarul Live, de la ora 12.

Subiecte Simulari Bacalaureat 2014 Subiectele si baremele integrale de la simularea la Matematica si Istorie - clasa a XI-a

Subiectele si baremele integrale de la simularea examenelor de Matematica si Istorie din cadrul Bacalaureatului - clasa a XI-a - au fost publicate pe edu. ro. Este pentru prima oara cand elevii de clasa a XI-a sustin simularea probelor din cadrul BAC-ului. Astazi, 5 martie, elevii de clasele a XI-a si a XII-a au sustinut simularea probei obligatorii a profilului din cadrul Bacalaureatului. Elevii de la profilul Real au fost testati la Matematica, in timp ce elevii de la Uman au sustinut simularea la Istorie. Descarca din articol subiectele si baremele integrale pentru clasa a XI-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )