Libnet.ro
UNICEF

19:15

Bacalaureat 2015. Elevii buzoieni cred ca subiectele date astazi la la matematica si istorie au fost mai usoare decat in alti ani

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2015. Elevii buzoieni cred ca subiectele date astazi la la matematica si istorie au fost mai usoare decat in alti ani

Absolventii de liceu au sustinut, astazi, proba scrisa obligatorie a profilului: matematica sau istorie, in functie de profilul studiat. Peste 3. 000 de tineri din judetul Buzau au participat la aceasta proba. Multi dintre elevii care au urmat un profil real au apreciat ca proba de astazi, de la matematica, a fost mai dificila decat cea de Limba si Literatura Romana. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2015. Elevii buzoieni cred ca subiectele date astazi la matematica si istorie au fost mai usoare decat in alti ani

Absolventii de liceu au sustinut, astazi, proba scrisa obligatorie a profilului: matematica sau istorie, in functie de profilul studiat. Peste 3. 000 de tineri din judetul Buzau au participat la aceasta proba. Multi dintre elevii care au urmat un profil real au apreciat ca proba de astazi, de la matematica, a fost mai dificila decat cea de Limba si Literatura Romana.

Subiecte Limba Materna Bacalaureat 2015. Elevii sustin astazi proba la Limba Materna. La Germana, elevii au avut de caracterizat un personaj din Faust

Subiecte Limba Materna Bacalaureat 2015. Absolventii clasei a XII-a din randul minoritatilor nationale sustin astazi proba la Limba Materna. Adevarul. ro va publica in timp real subiectele primite de elevi la maghiara si la germana, iar la ora 15:00, Ministerul Educatiei va publica baremele de corectare.

Bacalaureat 2015 Limba Materna Maghiara si Germana Cluj

Examenul de Bacalaureat 2015 la limba materna se desfasoara marti. Afla primul subiectele de la Bacalaureat. Adevarul. ro prezinta, de la ora 11. 00, subiectele date la Bacalaureat 2015 limba maghiara si subiectele date la Bacalaureat 2015 limba germana. Pe site veti putea citi in cel mai scurt timp si rezolvari ale subiectelor la limba materna maghiara si germana la Bacalaureat.

Barem Romana Bacalaureat 2015. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Romana

Barem Romana Bacalaureat 2015. Ministerul Educatiei a publicat pe portalul subiecte2015. edu. ro baremele de corectare pentru subiectele primite de elevi la proba de Limba Romana de la Bacalaureat 2015.

Barem matematica Bacalaureat 2015. Verifica daca ai rezolvat corect subiectele la matematica

Baremul de corectare la proba de matematica de la Bacalaureat 2015. Adevarul va publica baremul de corectare pentru profilele mate-info, stiintele naturii, tehnologic si vocational.

Bacalaureat 2015 Matematica Botosani

Bacalaureat 2015 Matematica. Astazi incepe cea de-a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2015. Elevii de la profilul real vor primi la examen subiecte la matematica. Subiectele la Bac 2015 Matematica vor fi discutate alaturi de rezolvarile subiectelor pe adevarul. ro.

BACALAUREAT 2015. Analiza: Cat de dificile au fost subiectele la Limba Romana

Elevii au trecut, luni, de prima proba a examenului maturitatii, cea la Limba si literatura romana. Subiectele pe care copiii le-au primit au fost diferite in fuctie de profilul la care au terminat cursurile liceale. Profesoara de Limba si literatura romana la Colegiul National Emil Racovita, Silvia Sava, a comentat pentru Romania libera dificultatea subiectelor.

Subiecte Istorie Bac 2015. Elevii sustin miercuri proba obligatorie a profilului

Subiecte Istorie Bacalaureat 2015. Elevii de la profilul umanist sustin miercuri proba obligatorie a profilului, la Istorie. De la ora 13. 30, Adevarul Live va rezolva subiectele impreauna cu profesorul de Istorie Corneliu Riegler, de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc, din Capitala.

BACALAUREAT 2015 Matematica si Istorie Prahova. Cu subiectele astea vin ei? Prea usor! Bac-ul e luat 80%

Absolventii de liceu au sustinut miercuri proba de Bacalaureat 2015 la Matematica sau la Istorie. Subiectele, precum si rezolvari ale subiectelor la proba de Matematica si Istorie de la Bacalaureat, au fost publicate pe adevarul. ro. Candidatii din Prahova au fost uimiti de lejeritatea subiectelor, mai ales la matematica si considera ca au promovat deja primele doua examene scris. Bac-ul e luta 80%.

Bacalaureat 2015 Limba Materna Maghiara si Germana Satu Mare

Examenul de Bacalaureat 2015 Limba Materna se desfasoara marti, 30 iunie. Afla primul subiectele de la Bacalaureat 2015. Adevarul. ro prezinta subiectele de la Bacalaureat 2015 Limba Maghiara si subiectele de la Bacalaureat 2015 Limba Germana. Pe site veti putea citi in cel mai scurt timp si rezolvarile subiectelor la Limba Materna Maghiara si Germana la Bacalaureat 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )