Libnet.ro
UNICEF

15:00

BACALAUREAT 2016. Patru elevi din Iasi sustin probele scrise in limbajul Braille

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2016. Patru elevi din Iasi sustin probele scrise in limbajul Braille

Camelia Gavrila, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, a declarat, vineri, ca patru din cei 4. 887 absolventi de liceu care vor sustine incepand de luni probele. continuă pe Antena3

BACALAUREAT 2016. Patru elevi de clasa a XII-a din Iasi sustin probele scrise in limbajul Braille

Patru dintre cei 4. 887 elevi de clasa a XII-a sustin, de luni, probele scrise la examenul de Bacalaureat in limbajul Braille, a declarat inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, Camelia Gavrila.

BACALAUREAT 2016. Varianta de SUBIECTE la limba ENGLEZA

Ultima proba orala a examenului de Bacalaureat, cea la limba straina, se incheie vineri. Elevii pot sustine proba la una din limbile engleza, franceza, germana, ebraica, italiana, japoneza, portugheza, rusa, spaniola, turca.

Nereguli GRAVE gasite de ANSVA la comerciantii de carne de pasare: Patru unitati din Tulcea, Bucuresti si Ilfov, inchise temporar

Nereguli grave gasite de ANSVA la comerciantii de carne de pasare. Inspectorii au dat amenzi de 78 de mii de lei si au inchis temporar patru unitati din Tulcea, Bucuresti si Ilfov care nu respectau normele.

Bacalaureat 2016. Ultimele pregatiri inainte de inceperea probelor scrise

Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Adrian Curaj, secretarul de stat Monica Cristina Anisie si reprezentanti ai MENCS si ai Centrului National de Evaluare si Examinare CNEE) au cerut inspectorilor scolari generali si reprezentantilor inspectoratelor scolare judetene sa se asigure ca toate centrele in care vor fi sustinute probele sa fie pregatite.

Evaluare Nationala 2016: peste 2.500 de elevi din Alba sustin proba la Matematica. Ce subiecte au avut de rezolvat

Miercuri, 29 iunie, peste 2. 500 de absolventi de clasa a VIII-a din Alba sunt asteptati la proba scrisa la Matematica, in cadrul examenului de Evaluare Nationala 2016, care conteaza pentru admiterea la liceu. Rezultatele vor fi cunoscute in 1 iulie.

Evaluarea Nationala 2016: 8 elevi, eliminati de la proba de Matematica pentru ca au incercat sa copieze / 24 de elevi nu au putut participa la examen din cauza inundatiilor; il vor sustine joi

Opt elevi au fost eliminati din ultimul examen din cadrul Evaluarii Nationale a absolventilor de clasa a VIII-a pentru tentativa de frauda, iar 4. 878 de elevi au absentat, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei. Unii elevi au intampinat probleme din cauza inundatiilor. Astfel, 24 de elevi din localitatile Darova si Boldur, nu au putut sustine astazi examenul, acestia urmand sa il sustina joi.

Evaluarea Nationala 2016. Peste 500 de elevi au sustinut a doua proba a Capacitatii

Evaluarea Nationala 2016. Peste 4. 100 elevi din judetul Cluj s-au inscris la examenul de Evaluare Nationala 2016. Dintre acestia, 561 au sustinut marti, 28 iunie, a doua proba a examenului de Capacitate, cea de Limba Materna.

Batjocura de la Pasapoarte. Sute de oameni dorm in fata institutiei din Iasi ca sa isi innoiasca documentele

In ultimele zile, Serviciul de Pasapoarte din Iasi a fost luat cu asalt de cetateni din Republica Moldova care vor pasapoarte romanesti pentru a putea munci in Uniunea Europeana, dar si de romani care s-au intors din strainatate pentru a-si innoi documentele. Din cauza aglomeratiei, multi innopteaza in fata institutiei si dorm in masini ca sa fie printre primii care ajung la ghisee.

Evaluare Nationala 2016. Elevii iesiti din examenul de Matematica se gandesc doar la vacanta: Sper sa iau nota mare

Elevii de gimnaziu au sustinut astazi ultima proba a examenului de Evaluare Nationala 2016. Primii iesiti din examen la Arad spun ca s-au descurcat cu subiectele si ca acum se gandesc doar la vacanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3238 seconds )