Libnet.ro
UNICEF

05:30

BACALAUREAT 2017. Examenul continua cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT 2017. Examenul continua cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana

Prima sesiune a examenului de bacalaureat continua miercuri cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana. in zilele de 8 si 9 iunie va avea loc evaluarea. continuă pe Antena3

incepe examenul de Bacalaureat. Primele probe: evaluarea competentelor lingvistice si digitale

Conform Calendarului examenului de bacalaureat national, in perioada 6 16 iunie 2017, absolventii de liceu vor sustine probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale.

BACALAUREAT 2017. A inceput prima sesiune a examenului de Bacalaureat

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va incepe pe marti cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana. Evaluarea la aceasta proba va.

BACALAUREAT 2017. Examenul de BACALAUREAT incepe marti. Ce trebuie sa stiti

Aproximativ 145. 000 de absolventi de liceu vor sustine examenul de Bacalaureat, prima sesiune, care incepe marti cu probele orale. Astfel, marti si miercuri este programata proba de.

BACALAUREAT 2017 BACAU. 3865 de candidati inscrisi la prima sesiune

Examenul de Bacalaureat a inceput marti si a continuat si miercuri cu prima proba, evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Este o prima .

BACALAUREAT 2017. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat incepe marti

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va incepe pe marti cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana. Evaluarea la aceasta proba va .

BACALAUREAT 2017. Calendarul examenelor la BACALAUREAT 2017. Subiecte la limba romana

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2017 va incepe pe marti cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana.

BACALAUREAT 2017 TULCEA. Peste 1.000 de absolventi, la prima proba a Bacalaureatului

Peste 1. 000 de absolventi ai clasei a XII-a din judetul Tulcea participa, marti si miercuri, la evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana a.

BACALAUREAT 2017. Proba orala la limba straina. Modele de SUBIECTE la engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana

Liceenii sustin, intre 14 si 16 iunie, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala. Astfel, elevii vor sustine proba orala la una din limbile: engleza, franceza, germana, ebraica, italiana, japoneza, portugheza, rusa, spaniola si turca.

BACALAUREAT 2017. 700 de elevi din Dolj nu s-au inscris la prima proba a examenului de Bacalaureat

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat incepe astazi cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana. Verificarea se va desfasura pe.

BACALAUREAT 2017. 700 de elevi din Dolj nu s-au inscris la prima proba a examenului de maturitate

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat incepe astazi cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba romana, iar testarea se va desfasura pe durata a doua zile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )