Libnet.ro
UNICEF

21:45

Bacau. Doi tineri au murit carbonizati dupa ce masina in care erau s-a rasturnat, apoi a luat foc

Antena3 Antena3,
Bacau. Doi tineri au murit carbonizati dupa ce masina in care erau s-a rasturnat, apoi a luat foc

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea. continuă pe Antena3

Accident rutier in judetul Buzau: Doi barbati au murit carbonizati dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat si a luat foc

Doi barbati de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod pe DN2G, in judetul Buzau, informeaaz B1 TV. in urma impactului, masina s-a.

Plimbare spre moarte: doi tineri au sfarsit carbonizati dupa ce masina in care erau s-a rasturnat, apoi a luat foc

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea soselei, s-a rasturnat, apoi a luat foc.

Doi tineri au murit carbonizati pe DN2, din cauza unui accident rutier

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea soselei, s-a rasturnat, apoi a luat foc, potrivit Mediafax.

Incendiu devastator in Satu Mare: Trei adulti si trei copii au murit carbonizati (VIDEO)

Un incendiu devastator a avut loc joi noapte la Satu Mare. O casa a fost cuprinsa de flacari, iar trei adulti si trei copii au murit carbonizati, informeaza B1 TV. La spital a ajuns si o femeie, cu arsuri pe.

Cel putini noua persoane au murit inecate dupa scufundarea unei ambarcatiuni in Marea Mediterana

Cel putin noua persoane au murit inecate, iar alte 144 au fost salvate de autoritatile italiene, dupa ce o ambarcatiune cu imigranti nord-africani care venea din Libia s-a scufundat in Marea Mediterana, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )