Libnet.ro
UNICEF

10:46

Bacteria E-Coli, descoperita in 69 de produse din carne din 24 de judete, inclusiv Dambovita

Adevărul Adevărul,
Bacteria E-Coli, descoperita in 69 de produse din carne din 24 de judete, inclusiv Dambovita

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat, luni, ca bacteria E-Coli a fost descoperita in 69 de probe prelevate din carne si produse din carne provenind de la ovine si bovine din 24 de judete, inclusiv din Capitala. continuă pe Adevărul

ALARMA in tara: Bacteria E-coli, descoperita la zeci de produse

Autoritatea National Sanitar-Veterinara ANSVSA) a anuntat ca urma controalelor facute in perioada 16 mai - 30 decembrie 2016, in 69 de probe din alimente a fost gasita bacteria E-coli. Probele au.

Carne si lactate, infestate cu e-coli, in 23 de judete si in Capitala

Bacteria E. coli a fost descoperita in 69 de probe din produse din carne si lapte prelevate din abatoare, magazine alimentare, carmangerii, supermarketuri si dozatoare de lapte din 23 de judete si din municipiul Bucuresti, in a doua jumatate a anului trecut, a anuntat un raport al Agentiei Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

eMAG: cele mai amuzante review-uri de produse din 2016

EMAG a intocmit recent topul celor mai bune review-uri din 2016, iar lista vine cu o multime de pareri amuzante si intepaturi subtile. Retailer-ul online vine cu opt categorii unde s-au adunat cele mai bune review-uri din acest an, fie ca vorbim de greseli gramaticale, fie ca descoperim produse care au mai multe utilizari decat [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )