Libnet.ro
UNICEF

23:00

Badalau, dupa sedinta CEx a PSD: il vom sustine pe domnul Mugur Isarescu pentru BNR

Adevărul Adevărul,
Badalau, dupa sedinta CEx a PSD: il vom sustine pe domnul Mugur Isarescu pentru BNR

Ministrul Economiei, Nicolae Badalau, a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca s-a decis sustinerea lui Mugur Isarescu pentru obtinerea unui nou mandat de guvernator al BNR. continuă pe Adevărul

Carmen Dan face apel la consecventa, dupa sedina CEx a PSD: Este foarte important pentru partid

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, dupa sedinta CEx PSD, ca este important ca membrii partidului trebuie sa dea dovada de unitate. Dan nu a vrut insa sa spuna pe cine sustine la conducere.

Social-democratii se reunesc in sedinta CEx cu o zi inainte de Congres: PSD trebuie sa valideze candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Cine sunt candidatii

Comitetul Executiv al PSD se reuneste vineri, la ora 12. 00, intr-o sedinta in care ar urma sa fie validate candidaturile pentru functiile de conducere din partid. Reuniunea are loc in contextul in care.

Codrin Stefanescu, atacuri la colegii din PSD, in timpul CEx: incep sa cada masti! Multe masti

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, candidat pentru aceeasi functie la Congresul de sambata, anunta ca incep sa cada mastile din PSD. Aflat la sedinta CEx PSD, Stefanescu scrie, i.

Dancila explica de ce a absentat de la sedinta senatorilor PSD: Nu m-a anuntat nimeni (VIDEO)

Viorica Dancila a absentat miercuri de la sedinta de grup a senatorilor PSD, in care s-a discutat despre sustinerea lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Vineri, Dancila.

Dancila a absentat de la sedinta senatorilor PSD, unde se discuta despre sustinerea lui Isarescu pentru un nou mandat la BNR -UPDATE

Viorica Dancila a absentat miercuri de la sedinta de grup a senatorilor PSD, in care s-a discutat despre sustinerea lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )