Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baietii rai l-au infundat pe Traian Berbeceanu. Greselile Comisarului Cattani in fata judecatorilor

Adevărul Adevărul,
Baietii rai l-au infundat pe Traian Berbeceanu. Greselile Comisarului Cattani in fata judecatorilor

Peste 20 de martori au depus declaratii in dosarul fostului sef de la Crima Organizata Alba Iulia, Traian Berbeceanu. Cei care l-au turnat procurorilor sunt nimeni altii decat capi ai lumii interlope. continuă pe Adevărul

Baietii rai l-au infundat pe Traian Berbeceanu. Greselile comisarului Cattani in fata judecatorilor

Peste 20 de martori au depus declaratii in dosarul fostului sef de la Crima Organizata Alba Iulia, Traian Berbeceanu. Cei care l-au turnat procurorilor sunt nimeni altii decat capi ai lumii interlope.

Cine sunt baietii rai care l-au infundat pe Berbeceanu. Greselile Comisarului Cattani in fata judecatorilor

Peste 20 de martori au depus declaratii in dosarul fostului sef de la Crima Organizata Alba Iulia, Traian Berbeceanu. Cei care l-au turnat procurorilor sunt nimeni altii decat capi ai lumii interlope.

FOTO Lista Comisarului Cattani: cine sunt baietii rai care au depus marturie impotriva lui Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu a fost audiat astazi de magistrati, dupa ce a declarat recurs fata de masura arestarii preventive dispusa, la cererea DIICOT, de magistratii Curtii de Apel Alba Iulia. Aparatorii Comisarului Cattani au dezvaluit cine sunt cei care au depus marturie impotriva acestuia.

Deva: 300 de persoane au participat la un miting de sustinere a comisarului Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, aflat in arest preventiv

Aproximativ 300 de persoane au participat, duminica, in fata sediului DIICOT Hunedoara, la o actiune de sustinere a comisarului sef Traian Berbeceanu, participantii declarand ca mentinerea acestuia in stare de arest preventiv este o masura incorecta. Protestatarii s-au adunat in fata sediului DIICOT Hunedoara din Deva, avand pancarte inscriptionate cu mesaje precum: Traian Berbeceanu= integritate, onestitate, liniste, Respect Traian Berbeceanu, Eliberati-ne comisarul, Traian Berbeceanu nu este un pericol pentru ordinea publica, Vrem probe, nu vorbe.

FOTO VIDEO Traian Berbeceanu arestat. Motivarea instantei: notorietatea l-a transformat in pericol public

Curtea de Apel Alba Iulia a prezentat rezolutia prin care Traian Berbeceanu si cei doi oameni de afaceri apropiati ai sai, Titus si Anisoara Biriescu, au primit mandatele de arestare preventiva. Potrivit instantei, chiar si notorietatea de care se bucura comisarul sef al BCCO Alba a cantarit in luarea deciziei prin care a fost trimis dupa gratii.

inalta Curte decide daca Traian Berbeceanu va ramane in arest preventiv

Solutia data de magistratii Curtii de Apel Alba Iulia, prin care comisarul sef al BCCO Alba Traian Berbeceanu a fost trimis in arest preventiv nu a ramas definitiva. Miercuri, inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei va decide asupra 0propunerii de arestare preventiva formulata de procurorii DIICOT pe numele comisarului sef BCCO Alba Traian Berbeceanu.

DNA il suspecteaza pe Traian Berbeceanu de fapte de coruptie: Fostul sef BCCO Alba spera sa fie cercetat in libertate pentru evaziune fiscala

Directia Nationala Anticoruptie il suspecteaza pe fostul sef la BCCO Alba, Traian Berbeceanu, de fapte de coruptie. Acesta a ajuns, miercuri, la sediul iCCJ. Berbeceanu vrea sa fie cercetat in libertate si a.

SUBIECTIV. Traian Berbeceanu a recunoscut ca a interceptat 700 de posturi telefonice

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, arestat pentru sprijinirea unor grupuri mafiote, a recunoscut, intr-un raport transmis DIICOT, ca a interceptat, doar cu ajutorul Directiei de Operatiuni Speciale din.

Instanta suprema a decis: Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, ramane in arest

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de procurori ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu.

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, ramane in arest

Fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv. Acesta este acuzat de procurori ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )