Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un bail-out de 40 de miliarde de euro pentru sistemul bancar italian?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un bail-out de 40 de miliarde de euro pentru sistemul bancar italian?

Prin referendumul constitutional din 4 decembrie 2016, autoritatile guvernamentale de la Roma doresc sa obtina aprobarea cetatenilor pentru aplicarea unor reforme ale sistemului politic, prin care se urmareste diluarea puterii Senatului si a regiunilor. continuă pe Ziarul Bursa

Rezervele valutare administrate de BNR au crescut usor in noiembrie, la 34,39 miliarde euro

Rezervele valutare gestionate de Banca Nationala a Romaniei BNR) au crescut in luna noiembrie cu 40 milioane euro, sau 0,1%, fata de octombrie, ajungand la 34,387 miliarde euro, in lipsa unor miscari semnificative de capitaluri, arata datele publicate.

Comisia Europeana propune un fond de cinci miliarde de euro pentru aparare, in contextul Brexitului si al alegerii lui Trump

Uniunea Europeana a lansat cel mai mare proiect de cercetare pentru consolidarea apararii din ultimii zece ani, in contextul deciziei Marii Britanii de iesire din spatiul comunitar si al riscurilor ca Administratia Donald Trump sa nu mai respecte angajamentele de securitate.

Statul vrea sa acorde sapte milioane de euro pentru crearea perdelelor forestiere de protectie

Proprietarii de terenuri agricole si neagricole, publici si privati, pot primi pana la 7 milioane de euro pentru impadurirea suprafetelor de teren detinute si crearea de perdele forestiere de protectie, in baza unei scheme de ajutor de stat lansate in luna noiembrie de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, scrie Agerpres.

Guvernul a acordat un sprijin de 11 milioane euro pentru producatorii de carne de porc

Producatorii de carne de porc vor beneficia de un ajutor de adaptare exceptional in valoare de aproximativ 11 milioane de euro, bugetat din fonduri nationale si europene, potrivit unei Hotarari adoptate astazi de Guvern.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )