Libnet.ro
UNICEF

19:15

Bancul zilei: Cum se petrece revelionul in cuplu

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Cum se petrece revelionul in cuplu

Un cuplu sta pe canapea, baiatul cu laptopul in brate cauta loc unde sa faca revelionul. El: Uite draga mea, revelion in Tunisia, 180 eur Ea: Da. mmm El: Uite, revelion in Grecia, 120 euro, cazare la hotel de trei stele. continuă pe Hotnews

Peste 10.000 de turisti se afla in statiunile de pe Valea Prahovei, unde vor petrece Revelionul

Peste 10. 000 de turisti se afla, miercuri, in statiunile de pe Valea Prahovei, unde vor petrece Revelionul, cateva sute de iubitori ai sporturilor de iarna aflandu-se pe partiile din Azuga, Busteni si Sinaia, unde stratul dezapada masoara peste 25 de centimetri, anunta Mediafax. Potrivit operatorilor din turism, aproape toate locurile de cazare din statiunile de pe Valea Prahovei sunt ocupate la acest sfarsit de an, multe dintre rezervari fiind facute in ultimele zile, dupa ce la munte a nins si se poate schia in conditii foarte bune.

Peste 10.000 de turisti vor petrece Revelionul in statiunile de pe Valea Prahovei

Peste 10. 000 de turisti se afla, miercuri, in statiunile de pe Valea Prahovei, unde vor petrece Revelionul, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis isi petrece Revelionul in Marginimea Sibiului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in interviul acordat TurnulSfatului TV ca acum are resedinta oficiala la Vila Lac 2, iar daca situatia se schimba, este un aspect secundar, el anuntand ca sotia sa va veni la Bucuresti, pentru ca doreste sa se implice in probleme ce tin de prima doamna. Seful statului a spus, in cadrul aceluiasi interviu, ca isi va petrece Revelionul in Marginimea Sibiului.

Iohannis petrece Revelionul la resedinta din Cisnadioara a consulului Austriei la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece noaptea de Revelion la resedinta consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, aflata in Marginimea Sibiului, la Cisnadioara, la petrecere fiind invitate alte cateva cupluri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )