Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bancul zilei: Si spargatorii de case risca foarte multe

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Si spargatorii de case risca foarte multe

- Azi dimineata cand am venit acasa, sotia mi-a spus ca aseara a intrat un hot in casa noastra. - Si ce s-a intamplat cu el? . continuă pe Hotnews

Robert Cazanciuc: Sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public. Acest lucru nu ajuta intotdeauna la dialogul dintre institutii (VIDEO)

Ministrul Justitiei Robert Cazanciuc a declarat marti ca numeroasele declaratii facute de politicieni cu cu privire la justitie de ajuta la dialogul dintre institutii. in ultimul timp sunt foarte multe.

Robert Cazanciuc: In ultimul timp sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public

In ultimul timp sunt foarte multe declaratii despre justitie in spatiul public, a declarat ministrul de profil, Robert Cazanciuc, in fata sediului Consiliului Suprem al Magistraturii.

Bancul zilei: Barbatii haiosi si femeile sperioase

O tanara a fost nevoita sa stea peste program la munca. In drum spre casa se gandeste sa treaca prin cimitir pentru a scurta drumul dar era intuneric si ii era foarte frica. La un moment dat, vede un tanar care se apropie si ii spune: - Imi cer scuze, ma poti conduce si pe mine in partea cealalta a cimitirului? Stiu ca nu are ce sa se intample, dar imi este frica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )