Libnet.ro
UNICEF

15:31

Bani cu nemiluita pentru Catedrala Mantuirii Neamului! Gabriela Firea vrea sa aloce 15 milioane lei pentru lacasul sfant (VIDEO)

B1 B1,
Bani cu nemiluita pentru Catedrala Mantuirii Neamului! Gabriela Firea vrea sa aloce 15 milioane lei pentru lacasul sfant (VIDEO)

Bani cu nemiluita pentru Catedrala Mantuirii Neamului! Acum Primaria Capitalei vrea sa aloce 15 milioane lei, potrivit unui proiect de rectificare bugetara ce se va discuta la urmatoarea sedinta de Consiliu. continuă pe B1

Gabriela Firea vrea sa dea 15 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Capitalei ar putea suplimenta cu 15 milioane de lei sprijinul acordat Patriarhiei Romane pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului. Asta arata un proiect de hotarare.

Cati bani a inghitit Catedrala Mantuirii Neamului pana acum

De cand a inceput constructia, Catedrala Mantuirii Neamului naste multe controverse. De departe cea mai apriga intrebare, pentru care reprezntantii BOR nu au niciun raspuns, este cati.

Primaria Capitalei ar putea da mai multi bani pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului

Sprijinul acordat de Primaria Capitalei pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului ar putea fi suplimentat cu suma de 15 milioane de lei, conform unui proiect de hotarare care figureaza pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Municipalitatea bucuresteana ar putea suplimenta cu 15 milioane de lei sprijinul pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Municipalitatea ar putea suplimenta cu 15 milioane de lei sprijinul acordat Patriarhiei Romane pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului, conform unui proiect de hotarare care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )