Libnet.ro
UNICEF

06:30

Banii alocati Spitalului Judetean Ploiesti nu se regasesc in dotari si achizitii: E surprinzator ca mai functioneaza

B1 B1,
Banii alocati Spitalului Judetean Ploiesti nu se regasesc in dotari si achizitii: E surprinzator ca mai functioneaza

Fondurile alocate Spitalului Judetean Ploiesti nu se regasesc in dotari si nici in achizitii, a constatat echipa trimisa in control la unitatea medicala, potrivit unor surse citate de Mediafax. Potrivit. continuă pe B1

CJ Prahova analizeaza demiterea directorului Spitalului Judetean Ploiesti

Consiliul Judetean Prahova analizeaza demiterea directorului Spitalului Judetean Ploiesti, dupa ce, saptamana trecuta, un medic chirurg a denuntat nereguli, relateazaB1 TV. in jur de 22 de medici au.

Managerul spitalului din Ploiesti da vina pe sefii de sectii pentru neajunsurile din unitatea medicala

Managerul spitalului din Ploiesti da vina pe sefii de sectii pentru neajunsurile din spital. Adrian Strambeanu spune ca spitalul nu dispune de medicamente si materiale, pentru ca fiecare sectie trebuie sa.

VIDEO Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, despre Spitalul Judetean Ploiesti: Am fost internat si sunt viu

Presedintele Consiliului Judetean Mircea Cosma a sustinut luni, in timpul controlului lui Raed Arafat la Spitalul Judetean Ploiesti, ca nu a avut niciodata sesizari despre nemultumirile pacientilor, ca le-a aflat din presa si ca, in ceea ce-l priveste, a fost internat in acest spital si este viu.

Noul manager al Spitalului Judetean Buzau este doctorul Cosmin Ursachescu

Medicul ORL Cosmin Ursachescu este, de luni dimineata, noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, post ramas vacant in urma demisiei chirurgului Marius Anastasiu. Decizia de numire apartine presedintelui CJ Buzau, Cristi Bigiu. Dr. Ursachescu este originar din judetul Ialomita.

Ancheta la SJU Ploiesti: Banii alocati nu se regasesc in dotari.

Echipa trimisa in control la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti a constatat ca, desi acestuia i-au fost alocate constant fonduri, acestea nu se regasesc in dotari si nici in achizitii. Potrivit surselor citate, o concluzie preliminara a controlului este aceea ca banii de care a dispus SJU Ploiesti nu se regasesc in dotari si achizitii, transmite Mediafax. Din anii 70, nu s-a mai facut aproape nimic. Este aproape surprinzator ca spitalul mai functioneaza, au mai spus aceleasi .

in spital, ca in ghetou. Sectia de Oftalmologie a Spitalului din Ploiesti arata ca dupa razboi

Sectia de Oftalmologie de la Spitalul din Ploiesti arata ca dupa razboi, dupa ce firma lui Razvan Alexe a abandonat lucrarile dupa doar doua luni. Societatea care trebuia sa se ocupe de reabilitare este.

Alti 20 de medici de la Spitalul Judetean Ploiesti se solidarizeaza cu chirurgul Dan Oprea

Alti 20 de medici de la Spitalul Judetean din Ploiesti au semnat scrisoarea deschisa prin care isi exprima sustinerea fata de chirurgul Dan Oprea si fac apel la colegii din tara care se confrunta cu probleme similare sa vorbeasca public despre acestea.

Batrana legata de pat cu carpe, la Spitalul Judetean Ploiesti, in plin control al Ministerului Sanatatii

Rudele unei paciente au transmis unui post de televiziune imagini filmate joi in Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti in care apare o batrana legata cu carpe de un pat. De miercuri, in unitatea medicala se desfasoara un control al Ministerului Sanatatii.

Ancheta extinsa la Spitalul Judetean Ploiesti. Raed Arafat conduce echipa trimisa de ministrul Sanatatii

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, se afla luni la Ploiesti pentru a coordona echipa mixta de control formata din inspectori ai ministerului si reprezentanti ai autoritatilor locale, care verifica acuzatiile medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta din oras potrivit carora ar fi expusi zilnic malpraxisului din cauza ustensilelor vechi.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )