Libnet.ro
UNICEF

14:45

Barack Obama: Am asistat la o agresiune rusa in Crimeea si in unele zone din estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Barack Obama: Am asistat la o agresiune rusa in Crimeea si in unele zone din estul Ucrainei

Barack Obama: Din nefericire, am asistat la o agresiune rusa, initial in Crimeea, apoi, mai recent, in unele zone din estul Ucrainei . continuă pe România Liberă

Barack Obama primeste sprijinul Congresului in lupta cu jihadistii

Planul de presedintelui Barack Obama pentru a-i inarma pe rebelii sirieni a primit miercuri o prima unda verde din partea Congresului american. Camera Reprezentantilor a votat in favoarea unui plan de ajutor pentru rebelii sirieni moderati care mai trebuie aprobat de Senat, prima parte a strategiei lui Barack Obama impotriva grupului Statul Islamic.

Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Irak, reitereaza Barack Obama

Presedintele SUA, Barack Obama, a reiterat, miercuri, ca militarii americani din Irak nu vor participa la misiuni combatante impotriva membrilor grupului terorist Stat Islamic, scrie AFP. Trupele.

Barack Obama: Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Irak

Presedintele SUA, Barack Obama, a reafirmat, miercuri, ca militarii americani din Irak nu vor participa la misiuni combatante impotriva membrilor grupului terorist Stat Islamic, relateaza AFP. Trupele.

Presedintele american Barack Obama planuieste sa trimita 3.000 de trupe in Liberia pentru a ajuta in lupta impotriva virusului Ebola

Oficiali americani informeaza ca presedintele Barack Obama urmeaza sa anunte trimiterea a 3. 000 de trupe in Liberia pentru a ajuta in lupta impotriva epidemiei de Ebola, scrie BBC News. Din primele informatii,.

Adunarea Generala a ONU: Barack Obama nu se va intalni cu Vladimir Putin si Hassan Rohani

Presedintele american Barack Obama nu se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin, si nici cu cel iranian, Hassan Rohani, in timpul Adunarii Generale a ONU de la New York, a anuntat Casa Alba, conform AFP.

Barack Obama solicita Congresului alocarea a 88 milioane de dolari pentru combaterea Ebola in Africa

Presedintele american Barack Obama va cere Congresului alocarea a 88 de milioane de dolari pentru a combate raspandirea virusului Ebola in Africa de Vest, informeaza AFP, citata de Agerpres. Planul de actiune va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )