Libnet.ro
UNICEF

14:15

Barack Obama, catre Papa Francisc: Sa va rugati pentru Michelle si fetite, ca trebuie sa ma suporte

B1 B1,
Barack Obama, catre Papa Francisc: Sa va rugati pentru Michelle si fetite, ca trebuie sa ma suporte

Presedintele american Barack Obama a glumit cu Papa Francisc, in timpul vizitei sale la Roma, cerandu-i sa se roage pentru sotia si fetele lui, nevoie sa il suporte. Obama a mai remarcat ca Suveranul. continuă pe B1

UPDATE. intalnire in premiera intre Obama si Papa Francisc.

UPDATE: Presedintele american Barack Obama a fost primit, joi dimineata, de Papa Francisc, la Vatican. Obama urmeaza sa discute cu Papa despre teme ca lupta impotriva inegalitatilor, crizele importante la nivel mondial si probleme ce tin de societate in Statele Unite. Ulterior, presedintele american se va intalni cu presedintele italian Giorgio Napolitano si cu premierul Matteo Renzi. --- Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit, miercuri seara, in Italia, in cadrul celei de a .

intalnire in premiera intre Obama si Papa Francisc.

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a sosit, miercuri seara, in Italia, in cadrul celei de a treia etape a turneului pe care-l efectueaza in Europa si Arabia Saudita, iar joi se intalneste pentru prima data cu Papa Francisc, relateaza AFP, citata de Mediafax. Venind de la Bruxelles, unde Obama a petrecut toata ziua de miercuri, Air Force One a aterizat la ora locala 21. 18, ora Romaniei) pe Aeroportul Fiumicino, la Roma, potrivit unui fotograf AFP care a calatorit la bordul .

Suveranul Pontif l-a primit pe presedintele american Barack Obama la Vatican

Papa Francisc l-a primit joi dimineata la Vatican pe presedintele american Barack Obama, aceasta fiind prima intalnire intre cei doi de la alegerea Suvernaului Pontif argentinian in martie 2013. Cei doi ar urma.

Papa Francisc i-a cerut lui Barack Obama respectarea, in SUA, a obiectiei de constiinta pentru avort

Papa Francisc a pledat, joi, in cadrul intrevederii cu presedintele Barack Obama, pentru respectarea dreptului la viata si al dreptului la obiectia de constiinta pentru personalul medical din.

Papa Francisc, invitat de Barack Obama in Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, l-a invitat pe Papa Francisc sa efectueze o vizita in Statele Unite, informeaza AFP. Barack Obama a facut acest anunt in cursul conferintei de presa pe care a avut-o la.

Vatican: Presedintele american se va intalni pentru prima data cu Papa Francisc

Presedintele SUA Barack Obama a ajuns miercuri seara in Italia, urmand ca joi sa se intalneasca pentru prima data cu Papa Francisc, scrie Mediafax. Aceasta intalnire are loc in contextul in care Obama,.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre Transinistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat despre Transnistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

Barack Obama, in Arabia Saudita: cu un ochi la petrol si cu altul la Siria

Dupa un an marcat de o racire a relatiilor SUA - Arabia Saudita, liderul de la Casa Alba ajunge vineri la Riad pentru a se intalni cu regele Abdullah bin Abdulaziz Al Saud. Barack Obama si-a petrecut saptamana intr-un turneu european, in contextul crizei din Ucraina, iar regatul saudit va fi ultima oprire inainte de intoarcerea in SUA.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )