Libnet.ro
UNICEF

22:00

Barack Obama, discurs de adio in fata a 18.000 de oameni: America este mai puternica decat acum opt ani si are un potential urias

România Liberă România Liberă,
Barack Obama, discurs de adio in fata a 18.000 de oameni: America este mai puternica decat acum opt ani si are un potential urias

Barack Obama a sustinut, marti seara, la Chicago, in fata a 18. 000 de persoane, discursul de ramas-bun dupa cei opt ani de presedinte al SUA, informeaza presa americana. continuă pe România Liberă

VIDEO Discursul de adio al lui Barack Obama: America este mai buna si mai puternica

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si-a luat ramas de la americani si le-a multumit acestora in timpul unui discurs de adio pronuntat la Chicago, marti seara, transmite Belga.

OBAMA, discurs in LACRIMI despre sotia sa: O NOUA GENERATIE tinteste mai SUS pentru ca te-a avut pe tine drept MODEL! (VIDEO)

In discursul sau de adio catre poporul american, Barack Obama a vorbit si despre sotia sa. Cu ochii in lacrimi, acesta a spus despre Michelle Obama ca i-a fost un prieten adevarat si ca o.

Ultima cina a lui Barack Obama la Casa Alba. Iata cate vedete au participat!

Barack Obama a organizat ultima cina a sa la Casa Alba, in calitate de Presedinte al Statelor Unite. Iata cate vedete consacrate au participat la eveniment, dovedind cat de mult il apreciaza.

Nume MARI pe lista PREZIDENTIALA! Michelle si Barack Obama, ULTIMUL bal la Casa Alba

Vineri, la Casa Alba a avut loc o ultima petrecere gazduita de Michelle si Barack Obama. Cei doi au invitat o multime de vedete printre care Jay-Z, Beyonce si Bruce Springsteen. Lista invitatiilor pentru.

Grila History la inceput de an: productii in exclusivitate despre Ronnie OSullivan si Barack Obama

Canalul History propune pentru luna februarie o serie de productii noi si in exclusivitate, intre care se regasesc titluri precum Ronnie OSullivan: Calatorie prin America si Presedintele Obama: la persoana intai.

Mostenirea presedintelui Barack Obama, sub lupa

Seful Casei Albe va sustine, marti, discursul de adio, dupa opt ani cat a stat in fruntea Statelor Unite. Fostul senator de Illinois isi va lua ramas bun de la americani in fieful din Chicago.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )