Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama, hotarat sa coopereze in mod constructiv cu republicanii

B1 B1,
Barack Obama, hotarat sa coopereze in mod constructiv cu republicanii

Presedintele american Barack Obama s-a declarat miercuri hotarat sa coopereze in urmatorii doi ani cu adversarii sai republicani, relateaza AFP. Astept cu nerabdare sa lucrez cu noul Congres in. continuă pe B1

Probleme cu Air Force One. Barack Obama a fost nevoit sa calatoreasca cu un avion de rezerva

Presedintele SUA, Barack Obama, s-a intors in siguranta la Washington dupa ce a fost nevoit sa schimbe avionul, din cauza unei defectiuni. Obama si-a petrecut ziua de duminica in statele Connecticut si Pennsyl.

VIDEO. SUA: Barack Obama ar putea sa piarda majoritatea in Senat

Republicanii se pregateau luni, cu o zi inaintea alegerilor legislative din Statele Unite, sa obtina o majoritate in ambele Camere ale Congresului pentru prima data din 2006, un optimism prudent sustinut de sondaje stranse dar convergente, .

Presa de stat de la Beijing: activitatea lui Barack Obama, INSIPIDA

Bilantul presedintelui Barack Obama este descris de presa oficiala de la Beijing ca insipid, iar cea mai buna performanta a sa consta intr-o retorica goala. Obama spune in continuare Yes, we can, suscitand mari asteptari in randul populatiei. Dar el a facut o treaba insipida si nu are aproape nimic de oferit sustinatorilor.

Aeronava presedintelui american Barack Obama a avut o problema tehnica

Casa Alba a anuntat ca avionul presedintelui SUA, Barack Obama, a avut o problema tehnica minora in cursul unei vizite a lui Barack Obama in Philadelphia. Aeronava a fost inlocuita temporar, relateaza.

Barack Obama, probleme cu Air Force One

Avionul presedintelui SUA, Barack Obama, a avut o problema tehnica minora in cursul unei vizite a lui Barack Obama in Philadelphia, anunta Casa Alba, precizand ca aeronava a fost inlocuita temporar, relateaza Washington Post.

China critica bilantul insipid al presedintelui Barack Obama

Bilantul presedintelui Barack Obama este insipid, iar cea mai buna performanta a sa consta intr-o retorica goala, scrie miercuri un cotidian oficial chinez, in timp ce primele rezultate ale alegerilor.

Avionul lui Barack Obama a avut o problema tehnica in cursul unei deplasari in Philadelphia

Avionul lui Barack Obama a avut o problema tehnica minora in cursul unei vizite a presedintelui SUA in Philadelphia, aeronava fiind inlocuita temporar, informeaza Washington Post. in timpul unei vizite a.

Barack Obama ar putea pierde majoritatea si in Senat, la alegerile de marti

Republicanii se pregatesc luni, inainte de alegerile legislative de la jumatatea mandatului in Statele Unite, sa castige o majoritate absoluta in cele doua camere ale Congresului, un optimism prudent alimentat de sondaje stranse, dar convergente, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )