Libnet.ro
UNICEF

14:03

Barack Obama: Ideea ca Occidentul e in razboi cu Islamul este o minciuna oribila

Adevărul Adevărul,
Barack Obama: Ideea ca Occidentul e in razboi cu Islamul este o minciuna oribila

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a afirmat joi ca ideea promovata de diverse organizatii teroriste potrivit careia Occidentul ar fi in razboi impotriva Islamului este o minciuna oribila, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Barack Obama: Ideea ca Occidentul este in razboi cu Islamul, o minciuna oribila

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a apreciat joi ca ideea promovata de diverse organizatii teroriste potrivit careia Occidentul ar fi in razboi impotriva Islamului este o minciuna oribila, transmite AFP.

Barack Obama: Nicio religie nu este responsabila de comiterea de acte teroriste. Nu suntem in razboi cu islamul, suntem in razboi cu oamenii care au pervertit islamul

Presedintele american Barack Obama a respins joi, la Washington, ipoteza ca vreo religie sa fie responsabila de terorism. Seful SUAa precizat ca evita termenul de extremism islamic fiindca ar promova ideea.

Fost primar al New Yorkului: Barack Obama nu iubeste America

Politicianul republican Rudolph Giuliani, fost primar al New York-ului, a criticat discursul presedintelui SUA, democratul Barack Obama, privind combaterea extremismului, denuntand aspecte negative ale islamului si acuzandu-l pe liderul de la Casa Alba ca nu iubeste America.

Barack Obama cere intensificarea eforturilor pentru combaterea terorismului islamist

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, pledeaza pentru contracararea extremismului religios si vrea intensificarea ofensivei impotriva terorismului, denuntand cruzimea organizatiei radicale Stat Islamic,.

Barack Obama solicita organizarea unei retele globale anti-terorism

Presedintele SUA Barack Obama intentioneaza sa organizeze o retea internationala de combatere a extremismului violent, dupa reuniunea importanta din aceasta saptamana de la Washington, a anuntat Casa Alba, conform AFP.

Barack Obama, descris din greseala drept suspect de viol, de o statie locala a Fox News (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a fost descris din greseala ca fiind suspect intr-un caz de viol de postul de televiziune Fox 5 San Diego in timpul jurnalului de la ora 22:00 de vineri, relateaza The.

O statie locala a Fox News l-a descris din greseala pe Barack Obama drept suspect de viol

Presedintele american, Barack Obama, a fost descris din greseala drept suspect intr-un caz de viol de postul de televiziune Fox 5 San Diego, vineri, in timpul jurnalului de la ora 22. 00, relateaza The Independent, in editia electronica de luni.

Cum a ajuns presedintele Barack Obama SUSPECT intr-un caz de VIOL, la Fox News

Presedintele american, Barack Obama, a fost descris din greseala drept suspect intr-un caz de viol de postul de televiziune Fox 5 San Diego, vineri, in timpul jurnalului de la ora 22. 00, relateaza The Independent,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )