Libnet.ro
UNICEF

18:15

Barack Obama: Iranul s-ar putea dota cu o bomba atomica peste un an

Antena3 Antena3,
Barack Obama: Iranul s-ar putea dota cu o bomba atomica peste un an

Presedintele american Barack Obama a declarat ca Iranul ar putea produce o bomba atomica peste an sau mai tarziu. Declaratia a fost facuta de presedintele SUA intr-un interviu acordat agentiei. continuă pe Antena3

Barack Obama: Republicanii trebuie sa puna capat farsei si sa aprobe bugetul

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, le-a cerut liderilor republicani care blocheaza adoptarea proiectului de buget sa inceteze farsa si sa treaca la vot, in contextul in care activitatile agentiilor federale sunt grav afectate de.

Barack Obama, catre congresmanii republicani: Treceti la vot! Opriti aceasta farsa

Presedintele american Barack Obama, le-a cerut, sambata, liderilor republicani care blocheaza adoptarea proiectului de buget sa inceteze farsa si sa voteze. Treceti la vot. Opriti aceasta farsa, a.

Barack Obama, suparat ca nimeni nu profita de paralizia statului

Presedintele Barack Obama a declarat vineri, dupa ce a iesit de la Casa Alba, ca nimeni nu profita de paralizia statului federal american.

Tweet-urile care au facut istorie: de la Barack Obama, Oprah Winfrey la astronautul Mike Massimino

Cateva mesaje trimise de Oprah Winfrey, Barack Obama si papa Benedict al XVI-lea, care se numara printre miliardele postate in fiecare saptamana pe platforma sociala Twitter, au intrat in istorie si au marcat evolutia acestei retele de socializare cu.

Barack Obama isi anuleaza intregul turneu in Asia din cauza crizei bugetare

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, care ar fi trebuit sa aiba loc saptamana viitoare, din cauza crizei bugetare in curs in Statele Unite, a anuntat joi seara.

Barack Obama si-a anulat turneul in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA

Presedintele american Barack Obama a decis sa isi anuleze intregul turneu in Asia, din cauza crizei bugetare din SUA. Vizita sa oficiala in Asia urma sa aiba loc saptamana viitoare. Data fiind paralizia .

Barack Obama, impresionat de Papa Francisc: Este o persoana care traieste invatamintele lui Hristos

Presedintele american Barack Obama s-a declarat impresionat de Papa Francisc, intr-un interviu difuzat miercuri seara de postul de televiziune CNBC, scrie AFP. Discursurile Papei m-au impresionat.

Barack Obama se declara exasperat de criza bugetara provocata de Congresul american

Presedintele american Barack Obama a recunoscut, miercuri, ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres. Liderul Casei Albe apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele.

VIDEO Barack Obama, exasperat de blocajul guvernamental

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarant, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNBCca Wall Street ar trebui sa-si exprime ingrijorarea, dupa somajul tehnic al guvernului american.

VIDEO Barack Obama, exasperat de criza bugetara din SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarant, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNBCca Wall Street ar trebui sa-si exprime ingrijorarea, dupa somajul tehnic al guvernului american.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )