Libnet.ro
UNICEF

14:15

Barack Obama: Un razboi perpetuu impotriva terorismului ar fi pierdut din start / Vom ridica moratoriul privind transferul in Yemen al detinutilor de la Guantanamo

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama: Un razboi perpetuu impotriva terorismului ar fi pierdut din start / Vom ridica moratoriul privind transferul in Yemen al detinutilor de la Guantanamo

Presedintele american Barack Obama a avertizat, joi, ca un razboi perpetuu impotriva terorismului ar fi pierdut din start in absenta unei strategii pentru intelegerea cauzelor profunde ale extremismului, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Barack Obama: Un razboi perpetuu impotriva terorismului ar fi pierdut din start

Presedintele american Barack Obama a avertizat, joi, ca un razboi perpetuu impotriva terorismului ar fi pierdut din start in absenta unei strategii pentru intelegerea cauzelor profunde ale extremismului, informeaza AFP.

Barack Obama: Statele Unite sunt amenintate in continuare de terorism

Statele Unite sunt amenintate in continuare de terorism, dar riscul s-a transformat, fiind diferit de cel din septembrie 2001, a declarat joi presedintele Barack Obama. Viitorul terorismului este reprezentat de.

Barack Obama reitereaza ca intentioneaza sa inchida penitenciarul militar de la Guantanamo Bay

Presedintele SUA, Barack Obama, a reiterat intentia de a inchide penitenciarul Guantanamo, afirmand ca va desemna un oficial responsabil de transferurile detinutilor. Obama decis numirea unui emisar special care.

Fotografii infatisandu-l pe Barack Obama la balul de absolvire din 1979, obtinute de revista TIME

Fotografii exclusive cu Barack Obama din anul 1979 de la balul de absolvire al licelui au fost obtinute de revista TIME. Imaginile arata un Barack Obama la 17 ani alaturi de partenera sa din acea seara si alti doi colegi. Figura celui mai puternic om al lumii pare sa nu se fi schimbat deloc din acel an. Poate doar coafura specifica.

Barack Obama a semnat un memorandum privind utilizarea avioanelor fara pilot

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a anuntat joi semnarea unui nou memorandum care stipuleaza circumstantele in care SUA pot utiliza avioane militare fara pilot in strainatate.

Barack Obama se pregateste sa reia transferul detinutilor de la Guantanamo

Presedintele american Barack Obama urmeaza sa anunte joi ca intentioneaza sa reia transferul detinutilor de la inchisoarea Guantanamo spre alte state.

Barack Obama nu vrea ca jurnalistii sa fie urmariti pentru ca isi fac treaba

Presedintele Barack Obama nu vrea ca jurnalistii sa fie obiectul anchetelor judiciare in Statele Unite pentru ca si-au facut treaba, a afirmat purtatorul sau de cuvant, dupa un nou caz de presupusa supraveghere a unui reporter, relateaza AFP, citat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )