Libnet.ro
UNICEF

16:15

Barack Obama solicita 500 de milioane de dolari pentru a sprijini fortele siriene moderate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barack Obama solicita 500 de milioane de dolari pentru a sprijini fortele siriene moderate

Pre and sedintele american, Barack Obama, a cerut Congresului sa aprobe un buget de 500 de milioane de dolari pentru a antrena and si echipa opozi and tia moderata armata din Siria, a anun and tat joi Casa Alba, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Obama solicita Congresului 500 de milioane de dolari pentru a sprijini opozitia din Siria

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a cerut Congresului sa aprobe un buget de 500 de milioane de dolari pentru a antrena si echipa opozitia moderata din Siria, a potrivit unui document publicat joi de Casa Alba, citat de AFP.

SUA vor sa aloce 500 de milioane de dolari pentru a instrui rebelii din Siria

Presedintele Barack Obama a cerut Congresului sa aprobe alocare a 500 de milioane de dolari pentru instruirea rebelilor care lupta cu regimul Bashar al-Assad in Siria. Americanii au recunoscut ca ii instruiesc deja pe insurgenti la o baza militara din Iordania, insa acum este prima data cand vor sa ofere oficial astfel de sprijin rebelilor, in randul carora se stie ca se gasesc si factiuni jihadiste.

Obama cere Congresului american 500 de milioane de dolari pentru a sustine opozitia din Siria

Presedintele american Barack Obama a solicitat Congresului autorizarea unui buget in valoare de 500 de milioane de dolari pentru a forma si dota opozitia moderata armata din Siria, a anuntat joi Casa Alba.

Obama cere Congresului un miliard de dolari pentru a sprijini aliatii din Europa Centrala si de Est

BarackObama, a cerut, joi, Congresului american un miliard de dolari pentru actiuni ale fortelor aeriene, navale si terestre ale SUA pentru sprijinirea aliatilor central si est-europeni din NATO, in.

George Lucas va dona 700 de milioane de dolari pentru construirea unui muzeu dedicat colectiilor sale de arta

Regizorul american George Lucas, creatorul seriei Star Wars, va dona 700 de milioane de dolari pentru construirea unui muzeu dedicat colectiilor sale de arta, care urmeaza sa fie construit in orasul Chicago.

Presedintele SUA Barack Obama, acuzat de abuz de putere

Presedintele american Barack Obama este acuzat de abuz de putere. Presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, John Boehner, va intenta o actiune judiciara impotriva lui Barack Obama, pentru presupusa.

Barack Obama critica dur intentia lui John Boehner de a intenta o actiune judiciara impotriva lui

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a criticat dur pe liderii republicani care ameninta cu o actiune judiciara pentru abuz de putere. El afirma ca este avertizat cu un proces doar pentru ca isi .

Plangere penala impotriva presedintelui Barack Obama pentru ABUZ DE PUTERE

John Boehner, presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, va intenta o actiune judiciara impotriva presedintelui SUA, democratul Barack Obama, pentru presupusa utilizare abuziva a prerogativelor prezidentiale.

Barack Obama, mandru de calificarea selectionatei SUA in optimile Cupei Mondiale 2014

Presedintele american Barack Obama si-a inceput un discurs sustinut in Minnesota, joi, felicitand nationala de fotbal a SUApentru calificarea in faza optimilor Cupei Mondiale 2014, scrie BBC News.

Shimon Peres s-a intalnit cu Barack Obama la Washington in cadrul ultimei sale vizite de stat

Presedintele israelian, Shimon Peres, aflat la ultima sa vizita de stat in Statele Unite ale Americii, s-a intalnit miercuri la Washington cu omologul sau american Barack Obama si si-a exprimat indoiala cu privire la capacitatea Irakului de a-si prezerva unitatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )