Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama critica dur intentia lui John Boehner de a intenta o actiune judiciara impotriva lui

B1 B1,
Barack Obama critica dur intentia lui John Boehner de a intenta o actiune judiciara impotriva lui

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a criticat dur pe liderii republicani care ameninta cu o actiune judiciara pentru abuz de putere. El afirma ca este avertizat cu un proces doar pentru ca isi . continuă pe B1

Presedintele SUA Barack Obama, acuzat de abuz de putere

Presedintele american Barack Obama este acuzat de abuz de putere. Presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, John Boehner, va intenta o actiune judiciara impotriva lui Barack Obama, pentru presupusa.

Plangere penala impotriva presedintelui Barack Obama pentru ABUZ DE PUTERE

John Boehner, presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, va intenta o actiune judiciara impotriva presedintelui SUA, democratul Barack Obama, pentru presupusa utilizare abuziva a prerogativelor prezidentiale.

Barack Obama, mandru de calificarea selectionatei SUA in optimile Cupei Mondiale 2014

Presedintele american Barack Obama si-a inceput un discurs sustinut in Minnesota, joi, felicitand nationala de fotbal a SUApentru calificarea in faza optimilor Cupei Mondiale 2014, scrie BBC News.

Barack Obama solicita 500 de milioane de dolari pentru a sprijini fortele siriene moderate

Pre and sedintele american, Barack Obama, a cerut Congresului sa aprobe un buget de 500 de milioane de dolari pentru a antrena and si echipa opozi and tia moderata armata din Siria, a anun and tat joi Casa Alba, potrivit AFP.

Shimon Peres s-a intalnit cu Barack Obama la Washington in cadrul ultimei sale vizite de stat

Presedintele israelian, Shimon Peres, aflat la ultima sa vizita de stat in Statele Unite ale Americii, s-a intalnit miercuri la Washington cu omologul sau american Barack Obama si si-a exprimat indoiala cu privire la capacitatea Irakului de a-si prezerva unitatea.

Barack Obama l-a amenintat pe Putin cu noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina

Presedintele american Barack Obama l-a amenintat, luni, pe Vladimir Putin cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea separatistilor, relateaza AF.

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin: Rusia va suporta noi costuri daca nu se retrage din Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, l-a amenintat luni pe omologul sau rus, Vladimir Putin, cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea .

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin

Presedintele american, Barack Obama, l-a amenintat luni pe omologul sau rus, Vladimir Putin, cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea separatistilor.

Presa rusa critica dur semnarea Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova

Presa rusa critica dur Acordul de Asociere care urmeaza sa fie semnat vineri intre Republica Moldova si Uniunea Europeana, unele publicatii apreciind ca acest acord este, de fapt, o acceptare benevola a sclaviei si nu este sustinut de majoritatea cetatenilor moldoveni.

Rusia critica dur acordul de asociere al UE si Republica Moldova: E o acceptare a sclaviei

Presa rusa critica dur Acordul de Asociere care urmeaza sa fie semnat vineri intre Republica Moldova si Uniunea Europeana, unele publicatii apreciind ca acest acord este, de fapt, o acceptare benevola a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )