Libnet.ro
UNICEF

18:45

Barack Obama: SUA ar trebui SA ATACE SIRIA. Liderul american cere Congresului sa aprobe atacul

Antena3 Antena3,
Barack Obama: SUA ar trebui SA ATACE SIRIA. Liderul american cere Congresului sa aprobe atacul

Armata Statelor Unite este pregatita sa lanseze o interventie americana in Siria, a anuntat Barack Obama. Presedintele american a declarat ca este dispus sa dea ordinul in acest sens chiar si maine, dar ca. continuă pe Antena3

Barack Obama cere acordul Congresului pentru un atac asupra Siriei: Suntem pregatiti sa atacam oricand

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a vorbit, de la Casa Alba, despre criza din Siria si strategia tarii sale in privinta unui atac asupra regimului lui Bashar Al Assad, acuzat ca ar fi folosit arme chimice impotriva propriilor cetateni.

De ce vrea Barack Obama sa atace SUA. Aflati opinia lui Bogdan Chirieac

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, in cadrul emisiunii QA de la Antena 3, decizia presedintelui Barack Obama de a ataca Siria. Poate ca lumea se intreaba de ce laureatul Premiului Nobel pentru Pace,.

CRIZA SIRIA: Presedintele Barack Obama: Am hotarat ca SUA sa intevina militar.

Barack Obama: Sper ca membrii Congresului sa voteze aceasta propunere. Cred ca reprezentantii poporului american trebuie sa fie implicati in actiunile SUA peste hotare. Nu este o decizie usoara dar nu am fost ales pentru a lua decizii facile si nu putem sa intoarcem spatele acolo unde a fost un masacru. --- Noua nu ne place razboiul. Ne dam seama ca problema din Siria nu poate fi rezolvata, neaparat pe cale militara. Noi suntem STAELE UNITE ALE AMERICII. Nu putem sa ne prefacem ca nu vedem .

Declaratiile pe care intreaga lume le asteapta. Presedintele Barack Obama va vorbi despre conflictul din Siria

Presedintele american Brack Obama va sustine o declaratie de presa la ora 20. 15 ora Romaniei). Liderul american va face declaratii pe tema conflictului din Siria. Presedintele va face o declaratie.

CRIZA SIRIA: Presedintele SUA, Barack Obama: Am autoritatea de a inteveni militar, fara ...

Presedintele Barack Obama a declarat, sambata seara, ca Statele Unite vor interveni militar in Siria, precizand ca nu este vorba despre o interventie la sol. Am hotarat ca SUA sa intevina militar in Siria. Aceasta inteventie poate sa fie maine sau peste o luna. Nu vom trimite militari la sol, vor fi atacuri aeriene iar atacul va fi limitat, a declarat Obama. Noua nu ne place razboiul. Ne dam seama ca problema din Siria nu poate fi rezolvata, neaparat pe cale militara. Noi suntem STAELE .

UPDATE Criza din Siria. Barack Obama va decide o eventuala interventie in functie de interesele Statelor Unite. Seful Pentagonului: SUA cauta o coalitie internationala

Un oficial al Congresului SUA care a participat la o conferinta telefonica cu Casa Alba pe tema situatiei din Siria a declarat joi seara ca presedintele Barack Obama nu a luat inca o decizie privind o eventuala interventie militara acolo. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla evolutia situatiei.

CRIZA SIRIA. Barack Obama sustine ca nu a luat inca o decizie finala.

Presedintele american Barack Obama a anuntat vineri ca nu a luat inca o decizie finala in dosarul sirian, dar evoca o actiune limitata a Statelor Unite pentru a pedepsi regimul Assad pentru ca a folosit arme chimice, transmite Mediafax. Asigurand ca recursul la astfel de arme ar ameninta securitatea nationala americana, presedintele a subliniat ca lumea nu poate sa accepte ca femei si copii sa fie gazati, dupa publicarea unui raport al serviciilor de informatii americane, .

Criza din Siria. Barack Obama nu a decis inca daca americanii vor interveni

Un oficial al Congresului SUA care a participat la o conferinta telefonica cu Casa Alba pe tema situatiei din Siria a declarat joi seara ca presedintele Barack Obama nu a luat inca o decizie privind o eventuala interventie militara acolo. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla evolutia situatiei.

Barack Obama incearca sa evite erorile lui George W. Bush.

Barack Obama se pregateste sa intervina in Siria, impotriva lui Bashar al-Assad, fara autorizatia ONU, la zece ani dupa decizia lui George W. Bush de a invada Irakul fara mandatul Consiliului de Securitate, afirmand ca situatia este diferita, transmite Mediafax. In absenta acordului in Congres, o operatiune in Siria ar trebui desfasurata de o coalitie de voluntari, ca cea care l-a indepartat de la putere pe Saddam Hussein. Rusia, principalul aliat al Damascului, nu a pierdut ocazia de a .

CRIZA SIRIA. Barack Obama isi convoaca echipa de securitate nationala.

Presedintele Statelor Unite Barack Obama isi consulta echipa de securitate nationala, vineri dimineata, pe tema crizei din Siria, a anuntat pentru AFP un oficial de rang inalt din cadrul administratiei americane, transmite Mediafax. In cursul acestei dimineti, presedintele se intalneste cu Consiliul pentru Securitate Nationala ca sa discute despre folosirea armelor chimice, la 21 august, de catre regimul lui Bashar al-)Assad, a precizat un oficial, sub acoperirea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )