Libnet.ro
UNICEF

13:15

Barack Obama: Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia din Rusia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Barack Obama: Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia din Rusia

Cu riscul de a ruina economia tarii sale, Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria fostei Uniunii Sovietice, a declarat presedintele american, Barack Obama, la finalul Summitului G7, in Bavaria, relateaza Le Figaro . continuă pe Wall-Street Ro

Obama: Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice

Presedintele rus, Vladimir Putin, incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia tarii sale, a declarat, luni, la finalul Summitului G7, in Bavaria, presedintele american, Barack Obam.

Obama: Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia tarii sale

Presedintele rus, Vladimir Putin, incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia tarii sale, a declarat, luni, la finalul Summitului G7, in Bavaria, presedintele american, Barack Obama, relateaza Le Figaro, in pagina electronica, citeaza Mediafax.

Obama: Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice

Presedintele rus, Vladimir Putin, incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia tarii sale, a declarat, luni, la finalul Summitului G7, presedintele american, Barack Obama.

Obama: Putin incearca sa recreeze gloria imperiului sovietic prin actiunile sale din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria imperiului sovietic prin actiunile sale din Ucraina, a declarat luni presedintele american Barack Obama, la sfarsitul summitului G7 din.

Scandalul FIFA, la summitului G7. Ce reactie a avut Barack Obama

Presedintele american Barack Obama a criticat problemele cu care se confrunta Federatia Internationala de Fotbal FIFA) si a spus ca a avut unele discutii pe aceasta tema in cadrul summitului G7 din Germania.

Barack Obama admite ca Statele Unite nu au o strategie completa impotriva grupului Stat Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a admis luni ca Statele Unite nu au o strategie completa pentru infrangerea retelei teroriste Stat Islamic, activa in Irak si Siria, informeaza Mediafax. Nu avem o.

Barack Obama, despre lupta impotriva Statului Islamic: Nu avem o strategie completa

Presedintele american, Barack Obama, a admis luni ca Statele Unite nu au o strategie completa pentru infrangerea retelei teroriste Stat Islamic, activa in Irak si Siria.

Barack Obama: Fotbalul este un sport, dar si un business care are nevoie de integritate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a subliniat luni ca fotbalul este un sport, dar si un business urias care are nevoie de integritate, in conferinta sa de presa finala de la summitul G7.

Barack Obama si Angela Merkel sustin mentinerea sanctiunilor economice contra Rusiei pana cand aceasta va respecta suveranitatea Ucrainei

Sanctiunile occidentale impotriva Rusiei trebuie mentinute pana la respectarea suveranitatii Ucrainei, sustin presedintele SUA, Barack Obama, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, inainte de inceperea summitului G7, potrivit AFP si Le Figaro.

Barack Obama si Angela Merkel pledeaza pentru mentinerea sanctiunilor economice contra Rusiei

Sanctiunile occidentale impotriva Rusiei trebuie mentinute pana la respectarea suveranitatii Ucrainei, au stabilit presedintele SUA, Barack Obama, si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, inainte de .

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )