Libnet.ro
UNICEF

17:30

Obama: Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice

Antena3 Antena3,
Obama: Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice

Presedintele rus, Vladimir Putin, incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia tarii sale, a declarat, luni, la finalul Summitului G7, in Bavaria, presedintele american, Barack Obam. continuă pe Antena3

Obama: Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia tarii sale

Presedintele rus, Vladimir Putin, incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia tarii sale, a declarat, luni, la finalul Summitului G7, in Bavaria, presedintele american, Barack Obama, relateaza Le Figaro, in pagina electronica, citeaza Mediafax.

Obama: Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice

Presedintele rus, Vladimir Putin, incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia tarii sale, a declarat, luni, la finalul Summitului G7, presedintele american, Barack Obama.

Obama: Putin incearca sa recreeze gloria imperiului sovietic prin actiunile sale din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria imperiului sovietic prin actiunile sale din Ucraina, a declarat luni presedintele american Barack Obama, la sfarsitul summitului G7 din.

Vladimir Putin a promulgat legea amnistiei privind capitalurile din paradisurile fiscale

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat azi legea de amnistie promisa pentru a readuce in Rusia capitalurile plecate masiv spre paradisurile fiscale si pentru a lupta astfel impotriva exodului financiar care a contribuit la criza monetara, potrivit AFP.

Vladimir Putin a promulgat legea amnistiei privind capitalurile din paradisurile fiscale

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni legea de amnistie promisa pentru a readuce in Rusia capitalurile plecate masiv spre paradisurile fiscale si pentru a lupta astfel impotriva exodului financiar care a contribuit la criza monetara, scrie AFP.

Vladimir Putin: Doar un om &171;bolnav la minte &187; poate crede ca Rusia va ataca NATO

Doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca Alianta Nord-Atlantica, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, afirmand ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si sugerand ca Washingtonul a provocat criza din Ucraina.

Vladimir Putin: Doar un om BOLNAV la minte poate crede ca Rusia va ataca NATO

Doar o persoana bolnava la minte poate crede ca Rusia ar putea ataca Alianta Nord-Atlantica, afirma presedintele rus, Vladimir Putin, afirmand ca Statele Unite vor deteriorarea relatiilor Moscovei cu UE si.

Vladimir Putin: Rusia va crea capacitati ofensive pentru a contracara sistemul antiracheta al NATO

Rusia isi va dezvolta capacitatile ofensive si intentioneaza sa creeze sisteme care pot depasi elementele antiracheta instalate de NATO in tarile europene, avertizeaza presedintele rus, Vladimir Putin.

Vladimir Putin a discutat telefonic cu Alexis Tsipras si se vor intalni in Rusia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat prin telefon vineri cu premierul Greciei, Alexis Tsipras, despre un plan privind construirea unei conducte de gaz intre Rusia si UE via Turcia si urmeaza sa se.

Harper: Rusia condusa de Vladimir Putin nu isi are locul in Grupul tarilor puternic industrializate

Canada nu va permite niciodata revenirea Rusiei conduse de presedintele Vladimir Putin in Grupul statelor puternic industrializate, avertizeaza premierul Stephen Harper, notand ca liderul rus are o mentalitate specifica Razboiului Rece,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )