Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat cu cagula ameninta ca se arunca de la etajul 16 al hotelului Intercontinental din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un barbat cu cagula ameninta ca se arunca de la etajul 16 al hotelului Intercontinental din Capitala

ACTUALIZARE 11:40 Barbatul a cerut sa discute cu presa Barbatul cu cagula care protesteaza la etajul 16 al Hotelului Intercontinental a solicitat sa vorbeasca cu reporterii aflati la fata locului pentru a-si transmite nemultumirile. ---------- Un barbat ameninta ca se arunca de la etajul 16 de la Hotelul Intercontinental din Capitala. Deocamdata nu se cunosc motivele care l-au determinat pe barbat sa recurga la acest gest disperat, transmite Antena 3. continuă pe Ziarul Bursa

Protest pe Hotelul Intercontinental: un barbat mascat ameninta ca se arunca de la etaj. Protestatarul are probleme financiare

Un barbat protesteaza vineri dimineata la etajul 15 al Hotelului Intercontinental si ameninta ca se arunca de la etaj, potrivit unui reporter HotNews. ro aflat la fata locului. Pe balconul camerei de hotel este prins un baner cu mesajele Stop Abuz si Trebuie sa cobor din Romania. Ora 12. 28: Barbatul are circa 30 de ani si reclama probleme financiare purtator de cuvant ISU Bucuresti, pentru Agerpres)Ora 11. 07: Barbatul a postat pe balcon doi rechini gonflabili.

Barbatul care ameninta ca se arunca de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental a coborat. El se afla in custodia Politiei Capitalei

Barbatul care ameninta ca se arunca de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental a coborat. El se afla in custodia Politiei Capitalei. Adrian Marin, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, a precizat ca echipa de negociatori de la Politia Capitalei a reusit sa il convinga pe barbat sa renunte la protest.

FOTO Protest la inaltime. Un barbat cu cagula refuza sa coboare de pe Intercontinental

Negociatorii Politiei incearca sa convinga un barbat sa coboare de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental, din Capitala, unde a urcat pentru a protesta.

Protest extrem in Capitala: Un barbat mascat, aflat la blaconul de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental, ameninta ca se sinucide (FOTO, VIDEO)

00 Barbatul cere ca reprezentantii presei sa discute cu el, spunand ca aceasta este singura metoda prin care ar putea renunta la acest gest. in acest moment, intreg perimetrul este.

Un barbat cu cagula ameninta ca se arunca de pe Intercontinental. A cerut sa vorbeasca cu presa. Primele imagini de la fata locului

Un barbat ameninta ca se arunca de la etajul 16 de la Hotelul Intercontinental din Capitala. Deocamdata nu se cunosc motivele care l-au determinat pe barbat sa recurga la acest gest disperat.

Bucuresti: Un barbat protesteaza la etajul al 16-lea al Hotelului Intercontinental

Un barbat protesteaza, vineri dimineata, la etajul al 16-lea al hotelului Intercontinental din Bucuresti.

UPDATE. Bucuresti: Un barbat a protestat timp de cateva ore la etajul al 16-lea al Hotelului Intercontinental

Un barbat a protestat, vineri dimineata, la etajul al 16-lea al hotelului Intercontinental din Bucuresti. Omul sustinea ca are probleme financiare. A fost convins de negociatorii politiei sa renunte la protest.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )