Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un barbat din Constanta si-a abuzat sexual fiica si nepoata de 13 ani, dar nimeni nu a mers la Politie. imi este teama sa nu se repete ceea ce a facut bunicul meu

Antena3 Antena3,
Un barbat din Constanta si-a abuzat sexual fiica si nepoata de 13 ani, dar nimeni nu a mers la Politie. imi este teama sa nu se repete ceea ce a facut bunicul meu

Un barbat din judetul Constanta a fost condamnat la 6 ani si 3 luni de inchisoare dupa ce si-a agresat sexual nepoata de 13 ani. Aurelian Niculescu ar fi recurs la acest gest in urma cu un an. Se pare c. continuă pe Antena3

O femeie de 76 de ani s-a ales cudosar penal. Batrana din Constanta a furatmancare de 35 de lei dintr-un supermarket

O batrana din Constanta a fost prinsa la furat, intr-un supermarket. Femeia de 76 de ani a furat alimente, in valoare de 35 de lei. Prejudiciul, in valoare de 35 de lei, a fost recuperat si predat persoanei.

VIDEO Autobuze din Constanta, atacate cu pietre. Un calator a fost ranit

Un autobuz din Constanta a fost atacat cu pietre de un grup de indivizi, o piatra spargand geamul din spate si nimerindu-l in plin pe unul dintre calatori. Un grup de tineri a aruncat, intr-un alt autobuz, cu oua. Imaginile au fost inregistrate de camerele de supraveghere din autobuz, transmite Mediafax.

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce ar fi fost impins in fata tramvaiului

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce a fost impins in fata tramvaiului de un om al strazii. Tragedia a avut loc pe Soseaua Progresului, in statia Cal. 13 Septembrie. Calatorul, neidentificat, se afla.

Un barbat a facut sex cu fiica si si-a abuzat sexual nepoata. Cutremuratoarea marturie a copilei de 13 ani: Mama mi-a spus ca merge la Politie, dar n-a facut-o

Un individ din comuna Lumina, judetul Constanta, a primit o pedeapsa totala de 6 ani si 3 luni de inchisoare dupa ce a fost gasit vinovat de o agresiune sexuala a carei victima a fost nepoata sa de 13 ani.

Descoperiea unui barbat din Dambovita: tatal sau fusese mutilat de propriile pisici

Un barbat de 68 de ani a fost gasit mort si mutilat, in Dambovita, in propria locuinta, relateaza Cancan. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi murit in urma cu cateva zile, de inima, iar ranile.

Un barbat din Targoviste, plecat de acasa de zece zile, a fost gasit mort, inghetat intr-o padure

Un barbat de 63 de ani, care locuia fara forme legale in Targoviste si a plecat de acasa in urma cu zece zile, a fost gasit mort, sambata, inghetat intr-o padure, in zona Cota 1000, judetul.

SOC TOTAL! Malvina, intr-o superba rochie de MIREASA. Cine este misteriosul barbat din viata ei?! (FOTO, VIDEO)

Dupa despartirea de actorul Dorian Boguta, Malvina Cservenschi zambeste din nou. Mai mult, fosta prezentatoare TVR a imbracat si rochia de mireasa. simbolic. Bruneta a fost model pentru buna ei prieten.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )