Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un barbat din Galati a murit, dupa ce a fost lovit de transet

Antena3 Antena3,
Un barbat din Galati a murit, dupa ce a fost lovit de transet

Un cioban din judetul Galati a murit, marti seara, dupa ce a fost lovit de trasnet in timpul ploii torentiale care a cazut in zona de nord a judetului. Barbatul, de 60 ani, a fost gasit mort pe camp, in . continuă pe Antena3

Alerta in tara din cauza fenomenelor meteo. Un barbat a fost lovit de trasnet

Un barbat de 63 ani a fost lovit de trasnet in localitatea Tomesti din judetul Iasi, insa un echipaj medical al Serviciului de Ambulanta a reusit resuscitarea, stabilizarea si transportarea victimei la.

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate - VIDEO

Scene socante pe o strada din Galati. Mai multi oameni, victime ale unui accident de circulatie, si-au facut singuri dreptate. Dupa ce au fost loviti cu masina l-au imobilizat pe soferul vinovat. Si l-au .

O viata de desfrau. Elena Ceausescu s-a iubit pana si cu fratele dictatorului. Cine a fost, insa, primul barbat din viata ei

Elena Ceausescu a fost, probabil, cea mai batjocorita persoana politica in spatiul public, dupa Revolutie. Evident, si inainte de 1989 se faceau bancuri pe seama ei, dar mai cu perdea. Cand s-au vazut liberi, romanii au inceput sa raspandeasca tot felul de zvonuri despre aventurile ei amoroase. S-a ajuns sa se spuna depre Elena Ceausescu .

Hawaii: 9 persoane au murit dupa prabusirea unui avion turistic

Noua persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni pentru pasageri s-a prabusit vineri in nordul arhipelagului american Hawaii, au spus autoritatile, relateaza AFP.

Cati bani primeste FRF din partea UEFA, dupa frumosul parcurs de la Euro U21 al nationalei mici

Nationala mica a Romaniei a avut pana acum un parcurs frumos la Euro U21, iar jucatorii si FRF aspira la marea victorie din finala. Totusi, banii pe care-i va primi Federatia Romana de Fotbal de la UEFA nu sunt chiar atat de multi cum te-ai astepta. Se dau banii dupa nivel, iar Euro U21 nu .

Cel putin cinci persoane au murit dupa ce un tren a deraiat in Bangladesh

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite, luni, dupa ce un tren de pasageri a deraiat in Bangladesh, a informat un ofiter de politie, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Reuters.

Un barbat din Bacau, cautat de politisti, dupa ce a mers cu masina pe trotuar

Smecherii din trafic fac din nou legea pe sosele. O demonstreaza un bacauan care a mers cu masina pe trotuar pentru a ajunge pana la intrarea in supermarket. Barbatul a oprit masina in fata.

Un primar de la PSD a murit dupa ce i-a explodat cazanul de tuica in fata

Primarul comunei botosanene Corni a murit, vineri, dupa ce, in urma cu o saptamana, i-a explodat cazanul de tuica in fata. Dorel Dorneanu era internat de duminica trecuta in Sectia de Arsi a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )