Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un barbat din Rusia a devenit viral pe internet. Cu cine seamana

Antena3 Antena3,
Un barbat din Rusia a devenit viral pe internet. Cu cine seamana

Fotografia unui barbat din Rusia a devenit virala pe internet. Motivul este reprezentat de asemanarea acestuia cu Leonardo DiCaprio. Cei care au comentat la vederea fotografiei au facut insa nenumarate glume pe. continuă pe Antena3

Clipul care a devenit viral pe Internet: cum reactioneaza un bebelus plangacios cand aude melodia din Star Wars VIDEO

Marsul Imperial al soldatilor Stormtroopers din Star Wars nu este o melodie care sa fie recomandata de obicei drept cantec de leagan. Cu toate acestea, ritmul alert al cantecului a fost singurul care a linistit un bebelus si l-a oprit din plans. Filmuletul a devenit viral pe Internet.

Ea e cea mai sexy femeie-pilot de curse din Rusia - GALERIE FOTO

Inessa Tushkanova este un pilot profesionist de raliu si de curse din Rusia care concureaza in curse importante. in acelasi timp este si o femeie foarte atragatoare care a atras atentia a zeci de mii de fani pe.

Faze Tari: A vrut sa sarute un sarpe, dar sarpele n-a vrut! Momentul incredibil a fost filmat; Un barbat din SUA a furat 3.400 kilograme de batoane de ciocolata; Destin agitat pentru barbatul gravid. Thomas Beatie a divortat, iar acum se recasatoreste

Iata puloverul care te tine 30 de ani!Designerul britanic Tom Cridland 25 de ani) a inventat cea mai rezistenta haina din lume folosind bumbac organic. El are de executat 334 de ani de inchisoare. Un tanar hacker turc a reusit o performanta demna de Cartea Recordurilor, asta daca si infractiunile ar avea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )