Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din SUA, lasat sa poarte coarne in fotografia pentru permisul auto (FOTO)

B1 B1,
Un barbat din SUA, lasat sa poarte coarne in fotografia pentru permisul auto (FOTO)

Un american din statul Maine, preot intr-un cult pagan, a fost lasat sa poarte coarne de capra in fotografia pentru permisul auto. Phelan MoonSong si-a castigat acest drept. continuă pe B1

PREMIERA! Un barbat, lasat sa poarte coarne in fotografia pentru permisul auto (FOTO)

Un american din statul Maine, preot intr-un cult pagan, a fost lasat sa poarte coarne de capra in fotografia pentru permisul auto. Phelan MoonSong si-a castigat acest drept.

Marii Electori din SUA au inceput sa voteze pentru a oficializa victoria lui Trump in alegeri, in pofida protestelor

Marii Electori au inceput luni sa voteze, in cadrul unei proceduri ce ar urma sa oficializeze victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale. Intre timp, sute de manifestanti din toata tara au protestat pentru a incerca sa convinga electorii sa il impiedice pe republican sa ajunga la Casa Alba, relateaza News. ro citand Associated Press.

Rezultatele finale ale alegerilor din SUA arata ca Hillary Clinton a primit aproape trei milioane de voturi mai mult decat Trump

Reprezentanta Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, a obtinut cu aproape trei milioane de voturi mai mult decat contracandidatul ei, Donald Trump.

Colegiul Electoral a confirmat victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA

Colegiul Electoral federal a confirmat alegerea republicanului Donald Trump la scrutinul prezidential, informeaza politico. com. Cei 538 de membri ai Colegiului s-au intrunit luni pentru a valida rezultatele.

UPDATE Marii Electori din SUA au confirmat victoria lui Trump in alegeri, in pofida protestelor

UPDATE 00:40 Marii Electori au votat confirmarea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite, potrivit AFP. Intre timp, sute de manifestanti din toata tara au protestat pentru a incerca sa convinga electorii sa il impiedice pe republican sa ajunga la Casa Alba.

Un barbat din Constanta a luat foc in casa amantei (VIDEO)

Declaratii incredibile facute de o femeie din Constanta! Aceasta sustine ca cineva a turnat benzina pe sotul ei si apoi i-a dat foc. Din cauza arsurilor grave, omul nu a supravietuit. Incidentul mortal a avut lo.

Electorii din SUA, asteptati sa confirme luni victoria lui Trump in alegerile prezidentiale

Colegiul electoral al SUA este asteptat luni sa-l aleaga oficial pe republicanul Donald Trump drept urmatorul presedinte american in cadrul unui vot care este de obicei unul de rutina, transmite Reuters.

O cunoscuta actrita din SUA a murit la 23 de ani din cauza unei supradoze (FOTO)

Valerie Fairman, o cunoscuta actrita din Statele Unite, a fost gasita moarta in casa unui prieten, miercuri. Din primele informatii, se presupune ca aceasta s-a stins din viata din cauza unei.

BOMBA pe piata transferurilor din Romania. Bogdan Vatajelu paraseste Craiova pentru a juca in LIGA

Bomba pe piata transferurilor din Romania. Transferul iernii vine de la Craiova, protagonistul fiind Bogdan Vatajelu. DigiSport scrie ca fundasul oltean ar putea ajunge in aceasta pauza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )