Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un barbat din Timis a fost retinut dupa ce a inselat 4.500 de persoane cu locuri de munca in strainatate

B1 B1,
Un barbat din Timis a fost retinut dupa ce a inselat 4.500 de persoane cu locuri de munca in strainatate

Politistii timisoreni au retinutun barbat de 30 de ani care este acuzat de inselaciune. Acesta le-a promis locuri de munca in strainatate ce erau fictive, creand un prejudiciu ce se. continuă pe B1

Un barbat din Bacau a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Martorii spun ca ar fi vorba despre o sinucidere

Scene dramatice in judetul Bacau! Un barbat in varsta de 56 de ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un tren, potrivit Protv. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje, dar medicii.

Detinut evadat dintr-un penitenciar din Timis, prins dupa doua saptamani de cautari

Al doilea detinut evadat dintr-un penitenciar din Timis a fost prins luni seara dupa doua saptamani de cautari. Gavril Bogdan, al doilea detinut evadat de la sectia semi-deschisa din Buzias a Penite.

Unul dintre traficantii de arme din reportajul Sky News a fost retinut (VIDEO)

Unul dintre cei trei barbati vizati in dosarul deschis dupa reportajul Sky News a fost retinut, informeaza Mediafax. Au fost reaudiati toti inculpatii, iar fata de clientul meu, domnul Pantics.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; unul dintre ei a fost retinut

ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News Unul dintre cei trei suspecti romani care apar in reportajul Sky News, Attila Pantics, a fost retinut in aceasta seara pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Grav accident rutier in Italia: Un roman a murit si alti 9 au fost raniti dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un camion

Cel putin o persoana a murit si alte noua au fost ranite, dupa ce un microbuz care transporta muncitori romani in Italia a fost lovit de un tir, potrivit Mediafax. Accidentul s-a produs joi, la.

Un detinut care a evadat dintr-o inchisoare din Timis, prins dupa doua saptamani

Un detinut care a evadat de la sectia semi-deschisa din Buzias a Penitenciarului Timisoara a fost prins, luni seara, de catre politisti. Gavril Bogdan evadase, in 27 iulie, impreuna cu un alt detinut, Iulko Zoltan.

VIDEO Un moldovean a fost retinut, pentru ca nu a declarat 1.5 milioane de hrivne ucrainene la frontiera

Un cetatean al Republicii Moldova va fi cercetat penal pentru contrabanda cu valuta in proportii deosebit de mari, dupa ce in automobilul acestuia au fost gasite aproximativ 1. 5 milioane de hrivne ucrainene, 246. 000 de ruble rusesti si peste opt kilograme de caviar.

Romanul care a jucat rolul traficantului de arme in reportajul Sky News a fost RETINUT. Cel mai probabil, vor fi retinuti si ceilalti doi inculpati. Ancheta DIICOT ar putea fi extinsa asupra jurnalistilor britanici

Procurorii DIICOT l-au retinut pe unul dintre actorii care au jucat in reportajul Sky News, Attila Szabo Pantics. Ceilalti doi sunt inca in ancheta si risca retinerea. Investigatiile s-ar putea extinde prin comisie rogatorie, jurnalistul britanic Stuart Ramsay riscand inculparea - surse .

Seful Fiscului buzoian a fost retinut pentru ca le-a furnizat unor afaceristi informatii dintr-un dosar de cercetare

Sediul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Buzau si alte doua locatii au fost perchezitionate miercuri dimineata, de catre procurorii DIICOT Bucuresti. in urma verificarilor au foat puse in executare doua mandate de aducere, unul dintre acestea pe numele sefului Fiscului buzoian, Petrus Circei.

Un barbat din judetul Olt s-a electrocutat, dupa ce a ramas blocat pe un stalp de electricitate

Un barbat s-a electrocutatr, dupa ce s-a urcat pe un stalp de iluminat, incercand sa remedieze o defectiune la sistemul de iluminat public, insa s-a electrocutat. Incidentrul s-a produs.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )