Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un barbat din Vrancea era in curtea casei sale, cand a vazut ceva ce l-a uluit. A pus mana pe telefon si a sunat de urgenta la 112 (FOTO)

Antena3 Antena3,
Un barbat din Vrancea era in curtea casei sale, cand a vazut ceva ce l-a uluit. A pus mana pe telefon si a sunat de urgenta la 112 (FOTO)

Miercuri dupa-amiaza, jandarmii din Vrancea au fost sesizati printr-un apel de urgenta la 112 de catre un localnic din comuna Cimpineanca, despre faptul ca, in curtea sa, a aparit un vultur negru. Dupa. continuă pe Antena3

Un barbat din Suceava a sunat la 112 sa reclame un furt. Cand autoritatile au investigat cazul, un scenariu inimaginabil a iesit la iveala

Un barbat din Suceava a sunat la 112 sa reclame un act de violenta asupra sa, ce ar fi avut loc la iesirea dintr-un magazin de colt. Barbatul de 30 de ani a declarat ca a fost batut si le-a.

Stirile ProTV: Un om din Vrancea s-a trezit cu un exemplar disparut in curte. Foarte mare, cioc imens

Un barbat din judetul Vrancea a fost vizitat de un vultur plesuv. Acesta a poposit in curtea lui, epuizat dupa un zbor lung.

Accident dramatic. Un barbat din Vaslui a intrat cu masina intr-un stalp de electricitate

Un tanar de 32 de ani, din localitatea Tanacu, a provocat un accident de circulatie in noaptea de duminica spre luni, cand, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a patruns pe contrasens, a lovit un.

Cativa tineri din Botosani se plimbau pe strada, cand au vazut ceva ce i-a amutit. Au alertat de urgenta autoritatile

Tot mai multe cresteri de sinucideri prin spanzurare au fost sesizate in Botosani. Un barbat din Stancesti, judetul Botosanisi-a pus capat zilelor. Apelul a fost sesizat la 112 de cativa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )