Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat jefuit in plina zi pe o strada din Deva. Cei doi agresori au fost retinuti

Adevărul Adevărul,
Barbat jefuit in plina zi pe o strada din Deva. Cei doi agresori au fost retinuti

Doi tineri cu varste de 18 ani si 19 ani au fost retinuti si trimisi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva, dupa ce au talharit un pensionar. Infractiunea s-a petrecut in plina zi. continuă pe Adevărul

Operatiune de salvare pe munte: O tanara ce practica alpinismul a ramas blocata pe un versant de langa Dealul Cetatii din Deva (VIDEO)

O tanara ce practica alpinismul a ramas blocata pe un versant de langa Dealul Cetatenii din Deva. Alertate, autoritatile au reusit prin intermediul unui subofiter care avea specializare in sa.

intrevedere Ciolos - Oettinger: Cei doi oficiali au discutat despre Piata Unica Digitala si securitatea cibernetica

Premierul Dacian Ciolos a avut vineri o intrevedere cu Gunther Hermann Oettinger, comisarul european pentru economie digitala si societate informationala, cei doi discutand despre Piata Unica Digitala si securitatea cibernetica, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis AGERPRES.

Cei doi oficiali au discutat despre Piata Unica Digitala si securitatea cibernetica

Premierul Dacian Ciolos a avut astazi o intrevedere cu Gunther Hermann Oettinger, comisarul european pentru economie digitala si societate informationala, cei doi discutand despre Piata Unica Digitala si securitatea cibernetica, potrivit unui comunicat al Guvernului, remis redactiei.

O masina de lux a luat foc seara trecuta pe o strada din Braila. Daunele, estimate la 15.000 de lei (VIDEO)

O masina a luat foc miercuri seara, pe o strada din Braila. Un Chevrolet Corvette care valoreaza zeci de mii de euro a luat foc in trafic in jurul orei 21. Conducatorul auto a sunat imediat dupa.

Doi soti, naufragiati pe o insula nelocuita din Pacific, salvati de Marina Statelor Unite. Cat timp au petrecut cei doi in pustietate

Doi soti, naufragiati pe o insula nelocuita din Pacific, au fost salvati dupa ce echipajul unui elicopter al Marinei SUA a reperat mesajul SOS pe care l-au scris pe nisip. Linus si Sabina Jack erau cautati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1959 seconds )