Libnet.ro
UNICEF

16:16

Barbut, AdePlast: Sa construiesti o fabrica in Romania este o aventura. Investitorii locali sunt tot mai discriminati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Barbut, AdePlast: Sa construiesti o fabrica in Romania este o aventura. Investitorii locali sunt tot mai discriminati

La inceputul lunii noiembrie anul trecut, Marcel Barbut, proprietarul AdePlast unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de materiale pentru constructii din Romania achizitiona un teren de 4 hectare langa orasul Roman din judetul. continuă pe Wall-Street Ro

Oficial CE: Romania este gata sa iasa din SPITAL, dar are nevoie de EFORTURI sa ...

Romania este in situatia unui pacient gata sa iasa din spital, dar are nevoie de eforturi sustinute pentru a-si reveni complet, a declarat Joost Kuhlmann, oficial UE, care a atras atentia ca trebuie evitate greselile din trecut, precum cresterea nesustenabila a salariilor si a pensiilor, potrivit Mediafax. Cea mai mare provocare a Romaniei este revitalizarea economiei. Au fost facuti cativa pasi, dar multi alti pasi au ramas de facut . ) Romania este gata sa iasa din spital, dar are .

Romania este pamant islamic ce trebuie eliberat. Tara noastra, o tinta pentru atentatele teroriste

Romania a fost nominalizata drept tinta pentru atacurile teroriste. Tara noastra poate fi o tinta pentru atentate, a declarat seicul Omar Bakri. Romania este pamant islamic ce trebuie eliberat, a spus.

Seicul Omar Bakri: Romania este taram islamic. Putem face atentate in Bulgaria si in Romania

Seicul Omar Bakri sustine ca Bulgaria si Romania sunt tinte legitime, pentru ca sunt taramuri islamice, dar si pentru ca lupta in Afganistan. Daca islamul a intrat odata pe un taram, acesta devine.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )