Libnet.ro
UNICEF

11:15

Basarabia are nevoie doar de o orchestra militara

România Liberă România Liberă,
Basarabia are nevoie doar de o orchestra militara

In Republica Moldova zilele acestea este mare agitatie. Au avut loc aproape simultan doua evenimente care au tulburat aici apele. continuă pe România Liberă

elefant.ro se lanseaza in afara tarii, deschizand magazin online in Republica Moldova

Elefant, unul dintre cei mai mari retaileri online din tara, se lanseaza oficial pe 5 mai in Republica Moldova, brandul urmand a fi prezent la Chinau prin magazinul online, dar si printr-un punct fizic de livrare. elefant. ro a pornit ca librarie online in 2010, insa acum are multe linii suplimentare de produse, inclusiv mobila, cosmetice, ceasuri si laptop-uri.

Arestari in Republica Moldova, dupa un protest indreptat impotriva guvernului. Probe video din timpul protestului, difuzate intr-o conferinta de presa

Patru persoane au fost retinute in Republica Moldova, in urma unor perchezitii domiciliare la participantii unui protest care a avut loc in aprilie, in Piata Marii Adunari Nationale din.

Iohannis a promulgat legea privind imprumutul de 150 de milioane de euro catre Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea privind acordul de imprumut in valoare de 150 de milioane de euro catre Republica Moldova, amanat initial de seful statului.

Promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului cu Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul de promulgare a Legii pentru ratificarea Acordului privind asistenta financiara rambursabila intre Romania si Republica Moldova, precizeaza surse din presa.

Ministrul Educatiei din Republica Moldova a recitat o poezie a lui Grigore Vieru: Irina Vlah, bascanul Gagauziei, deranjata de momentul artistic (VIDEO)

Ministrul Educatiei din Republica Moldova a recitat o poezie in limba gagauza a ceremonia de decernare a premiilor castigatorilor Olimpiadei Republicane la Limba si Literatura Gagauza. in.

Elefant se extinde in afara tarii: primul pas, in Republica Moldova

Elefant, unul dintre cei mai mari retaileri romani online, se lanseaza oficial pe 5 mai 2016 in Republica Moldova, brandul urmand a fi prezent atat fizic la Chisinau, prin intermediul celui mai nou pick-up point punct de livrare), cat si online, la.

Casa noua cu gradina are nevoie de atomizor manual STIHL

Proprietarii de curti mici, pasionati de gradinarit, pomicultura sau viticultura, care fac din asta un hobby, au nevoie de atomizorul manual STIHL SG 21 pentru a-si putea ingriji linistiti de gradina, minilivada sau chiar de cei cativa butasi de vie pe care ii au in curte. Faptul ca STIHL SG 21 are un rezervor cu o capacitate de 3 litri, nu este deloc un inconvenient. Gradinarul de weekend poate stropi cu grija fiecare planta din jurul casei, fara zgomot si fara sa care greutate in spate .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )