Libnet.ro
UNICEF

07:45

Basescu a anulat vizita la Rosia Montana. Vezi de ce.

România Liberă România Liberă,
Basescu a anulat vizita la Rosia Montana. Vezi de ce.

Traian Basescu si-a anulat vizita la Rosia Montana, dupa ce a aflat ca premierul Victor Ponta este deja acolo. _ _ _ _ _ Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat . continuă pe România Liberă

Basescu: Legea privind Rosia Montana este neconstitutionala

Update 15:31 Presedintele Traian Basescu a declarat azi, la Sarbatorile de la Tebea, ca proiectul minier de la Rosia Montana nu are nici o sansa, legea privind aceasta problema fiind neconstitutionala.

Basescu: Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala, informeaza Mediafax. Nu este legal sa stabilesti o firma care face o exploatare prin lege. Va fi respinsa cu siguranta de Curtea Constitutionala. Este doar un joc politic, a declarat, duminica, la Tebea, in judetul Hunedoara, presedintele Traian Basescu, raspunzand unei intrebari .

Presedintele Traian Basescu viziteaza azi Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat carnati si a baut palinca, ascultand melodii patriotice si muzica populara. Presedintele a petrecut circa o ora in cort, dupa care .

Basescu: Proiectul minier de la Rosia Montana nu are nici o sansa

Update 15:31 Presedintele Traian Basescu a declarat azi, la Sarbatorile de la Tebea, ca proiectul minier de la Rosia Montana nu are nici o sansa.

VIDEO Presedintele Traian Basescu, asteptat la Rosia Montana. 33 de mineri protesteaza blocati in subteran

Presedintele Traian Basescu este asteptat duminica la Rosia Montana, pentru a-i convinge pe cei 33 de mineri blocati in suberan sa renunte la protest. Basescu a declarat la plecarea de la serbarea de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana.

Basescu: Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la plecarea de la serbarea de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu: Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, transmite Mediafax .

Victor Ponta: Contractul referitor la Rosia Montana, din 1999, este confidential, dar imi asum sa fac publice anumite aspecte: durata licentei este de 20 de ani, pana in 2019/ S-au facut investitii de 550 mil euro/ Dan Sova: Senatorul Sova va spune DA pe

Victor Ponta si ministrul Dan Sova au sustinut o conferinta de presa in care au prezentat detalii din contractul de la Rosia Montana. Vezi in text declaratiile.

UPDATE. Basescu: Legea privind proiectul Rosia Montana este NECONSTITUTIONALA. Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Update 15:50 - Presedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a participat la sarbatorile de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana. -------------------Presedintele Traian Basescu a declarat.

FOTO PROTEST ROSIA MONTANA. Mars prin centrul Capitalei in a cincisprezecea zi de proteste.

Protestatarii fata de proiectul minier de la Rosia Montana care au plecat, duminica seara, in mars de la Universitate au ajuns in zona Nerva Traian, numarul acestora crescand la peste 7. Circulatia in centrul Capitalei este blocata pe traseul marsului, dupa aproximativ o ora si jumatate coloana de manifestanti ajungand pe Bulevardul Nerva Traian. Pe traseul marsului se afla jandarmi si politisti de la Rutiera. Piata Universitatii este blocata de manifestantii Rosia Montana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )