Libnet.ro
UNICEF

17:15

Basescu nu a dat mana cu Ponta la ceremoniile Zilei Armatei.

România Liberă România Liberă,
 Basescu nu a dat mana cu Ponta la ceremoniile Zilei Armatei.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta participa la manifestarile de Ziua Armatei Romane. continuă pe România Liberă

Presedintele si premierul participa la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului, transmite Mediafax. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani.

UPDATE Presedintele si premierul participa la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani. Vorbim prea putin de prima parte a celui de-al Doilea Razboi Mondial a spus presedintele.

UPDATE Presedintele si premierul au participat la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, au participat, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani. Vorbim prea putin de prima parte a celui de-al Doilea Razboi Mondial a spus presedintele.

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

Traian Basescu, huiduit la ceremoniile dedicate Zilei Armatei

Traian Basescu a fost huidit la finalul discursului tinut la Carei. Mai multi participanti la manifestarile de ziua Armatei au fluierat in momentul in care presedintele pleca de la microfon. A fost pentru prima.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )