Libnet.ro
UNICEF

23:00

Basescu, despre situatia din Ucraina si omuletii verzi: Eu zic sa nu stam linistiti

B1 B1,
Basescu, despre situatia din Ucraina si omuletii verzi: Eu zic sa nu stam linistiti

Presedintele Traian Basescu a tratat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebariide pe B1 Tv, situatia crizei din Ucraina si subiectul omuletilor verzi surprinsi in Republica. continuă pe B1

Tinerii, interesati de independenta energetica si situatia din Ucraina

Noua tineri din Constanta participa la o sesiune internationala de simulare a Parlamentului European.

LIVE TEXT Criza din Ucraina OSCE: Armistitiul din Ucraina functioneaza in general, insa este subred/ Schimb de prizonieri, asteptat miercuri

Protocolul de incetare a focului in estul Ucrainei, semnat vineri la Minsk, a functionat pana acum, in cea mai mare parte, insa ramane subred, a declarat luni un oficial de rang inalt din cadrul OSCE, potrivit Reuters. Totodata, liderul rebel Andrei Purgin a declarat ca separatistii se pregatesc pentru un schimb de prizonieri cu Kievul, negociat in cadrul discutiilor care au dus la incheierea armistitiului. ----------------Ora 12:25 Exercitiu Sea Breeze Ucraina-SUA la Marea Neagra, la care participa si RomaniaUrmareste pe HotNews. ro principalele evenimenet de luni privind situatia din Ucraina.

VIDEO. George Maior: Coruptia poate genera situatii precum cele din Ucraina

George Maior, directorul SRI: in ceea ce priveste dezvoltarile din Ucraina, una din cauzele principale ale acestei instabilitati care a generat pana la urma si caderea unui guvern, a fost legata de acumularea intensiva de coruptie in sistemul politic si sistemul economic ucrainean. Dedicam un efort substantial si elementelor legate de coruptie, aceasta este o problema de securitate nationala.

Functionar corupt din Ucraina, aruncat in tomberon de activisti (VIDEO)

Un functionar din Ucraina, acuzat de acte de coruptie, a fost aruncat la tomberon, la Odessa. Cativa activisti au incercat sa isi faca dreptate singuri si l-au luat pe sus pe functionar. Ei i-au reprosat.

OSCE vrea sa consolideze misiunea de monitorizare a armistitiului din Ucraina

Didier Burkhalter: Criza nu poate fi solutionata fara dialog cu Rusia . ), este nevoie de asemenea de un dialog intra-ucrainean pentru a decide care va fi forma relatiilor intre regiunile din Ucraina), trebuie sa existe o dezbatere.

Petrolul scade sub 100 de dolari pe baril, in ciuda tensiunilor din Ucraina, Irak si Libia

Aurul negru a scazut sub pragul de 100 de dolari pe baril luni, la Londra, o premiera de la finele lui iunie 2013, din cauza unei oferte abundente legata cresterea ponderii petrolului de sist pe piete, care compenseaza tensiunile legate de conflictele din Ucraina si Irak, scrie AFP. Principalul motiv al tendintei actuale este abundenta ofertei pe piata petroliera, au explicat economistii Commerzbank: din cauza cresterii productiei petrolului de sist, SUA importa din ce in ce mai putin petrol din Africa de Vest, care ajunge pe piata europeana, determinand o abundenta pe zona ofertei.

Armistitiul din Ucraina A FOST iNCALCAT. Orasul Mariupol a fost bombardat de rebelii prorusi

Armistitiul din Ucraina a fost incalcat in urma cu cateva ore, cand rebelii pro-rusi au bombardat orasul Mariupol. in zona au avut loc mai multe explozii puternice, iar o rafinarie a luat foc.

Basescu despre Calin Popescu Tariceanu: Inima zburdalnica

Presedintele Traian Basescu l-a catalogat pe Calin Popescu Tariceanu, autorul unei a treia tentative de suspendare, drept inima zburdalnica. Basescu i-a atras atentia lui Tariceanu ca nu il poate tine suspendat pe presedintele Statului mai mult de 30 de zile, asa cum arata calendarul promovat de seful Senatului.

Basescu, despre Iohannis: Om slab si mincinos. Si eu m-am inselat asupra lui, mi-am dat seama cat e de subred ca si caracter

Presedintele Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca s-a inselat la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce l-a urmarit, cat e de subred ca si.

Basescu, despre Iohannis: Om slab si mincinos. Si eu m-am inselat asupra lui, mi-am dat seama cat e de subred ca si caracter (VIDEO)

Presedintele Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca s-a inselat la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce l-a urmarit, cat e de subred ca si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )