Libnet.ro
UNICEF

21:30

Basescu, despre Iohannis: Om slab si mincinos. Si eu m-am inselat asupra lui, mi-am dat seama cat e de subred ca si caracter (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre Iohannis: Om slab si mincinos. Si eu m-am inselat asupra lui, mi-am dat seama cat e de subred ca si caracter (VIDEO)

Presedintele Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca s-a inselat la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce l-a urmarit, cat e de subred ca si. continuă pe B1

Basescu, despre Iohannis: Om slab si mincinos. Si eu m-am inselat asupra lui, mi-am dat seama cat e de subred ca si caracter

Presedintele Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca s-a inselat la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce l-a urmarit, cat e de subred ca si.

Basescu, despre candidatura Elenei Udrea la Presedintie: Am mai multa incredere in ea decat in Ponta si Iohannis la un loc. Nu este inca timpul femeilor

Traian Basescu a comentat, marti, la postul B1TV despre candidatura Elenei Udrea la functia de presedinte al Romaniei. Seful statului a spus ca o sustine dar ca inca nu este vremea femeilor presedinte in Romania.

Basescu, despre situatia din Ucraina si omuletii verzi: Eu zic sa nu stam linistiti

Presedintele Traian Basescu a tratat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebariide pe B1 Tv, situatia crizei din Ucraina si subiectul omuletilor verzi surprinsi in Republica.

Traian Basescu, despre candidatul ACL la prezidentiale: Draga Vasile, puteai sa cauti pe cineva in PDL, ca aveai oameni valorosi (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca liderul PDL Vasile Blaga a gresit ca nu a desemnat un candidat propriu la alegerile prezidentiale. Draga Vasile, puteai sa cauti pe cineva in PDL, c.

Basescu, despre desemnarea comisarului european: Ponta s-a speriat de o gluma in cazul Corinei Cretu. Romania va avea un portofoliu de care sa nu ii fie rusine (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni seara, ca nominalizarea Corinei Cretu ca si comisar european pentru portofoliul pentru Ajutor Umanitar a fost doar o gluma lansata de la Bruxelles, de care.

Traian Basescu, despre suspendare: il rog pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia

Presedintele Basescu a afirmat, luni seara, cu privire la tentativa sa de suspendare propusa de Tariceanu, ca in Constitutie scrie clar ca presedintele poate fi suspendat maxim 30 de zile. il rog pe Calin.

Traian Basescu, despre suspendare: il rog pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia (VIDEO)

Presedintele Basescu a afirmat, luni seara, cu privire la tentativa sa de suspendare propusa de Tariceanu, ca in Constitutie scrie clar ca presedintele poate fi suspendat maxim 30 de zile. il rog pe Calin.

Basescu despre Calin Popescu Tariceanu: Inima zburdalnica

Presedintele Traian Basescu l-a catalogat pe Calin Popescu Tariceanu, autorul unei a treia tentative de suspendare, drept inima zburdalnica. Basescu i-a atras atentia lui Tariceanu ca nu il poate tine suspendat pe presedintele Statului mai mult de 30 de zile, asa cum arata calendarul promovat de seful Senatului.

Basescu, despre declaratia liderului de la Kiev potrivit careia Rusia ar putea cuceri si Bucurestiul: il inteleg pe Porosenko, dar il contrazic fara drept de apel

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cotroceni, ca il intelege pe omologul ucrainean, Petro Porosenko, care a spus ca Rusia ar putea sa ocupe nu doar Kievul, ci si Bucurestiul, dar il contrazice fara drept de apel, in conditiile in care NATO isi consolideaza flancul estic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )