Libnet.ro
UNICEF

23:15

Basescu: Nu as discuta cu un partid mare decat cu functia de de prim-ministru pe masa

Adevărul Adevărul,
Basescu: Nu as discuta cu un partid mare decat cu functia de de prim-ministru pe masa

Presedintele PMP, Traian Basescu a afirmat, marti, la B1 TV, ca eventualele negocieri postelectorale ale partidului sau cu alte formatiuni vor fi conditionate de o discutie prealabila legata de functia de prim-ministru. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, prim-ministru? Declaratia facuta de fostul presedinte

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat, marti, ca in cazul unor negocieri pentru formarea unui nou guvern n-ar discuta cu un partid mai mare decat cu functia de prim-ministru pe.

Un fost director al Gazprom a fost desemnat la functia de prim-ministru al Armeniei

Fostul director general al filialei armene a gigantului energetic rus Gazprom Karen Karapetian a fost desemnat marti pentru functia de prim-ministru al Armeniei, potrivit unui comunicat al Presedintiei de la Erevan.

Nicusor Dan: USR sustine ideea unui prim-ministru tehnocrat si dupa alegeri

USR sustine ideea unui prim-ministru tehnocrat si dupa alegeri, pentru ca acesta are avantajul de a nu raspunde unor sefi politici, a declarat, luni, presedintele partidului, Nicusor Dan.

Liviu Dragnea i-a dat o tema de casa lui Victor Ponta: Trebuie sa clarifice fara dubiu ca nu sustine alt partid. Fostul prim-ministru a dat fuga acasa la presedintele PSD imediat dupa ce DNA l-a pus sub control judiciar

Liviu Dragnea spune ca Victor Ponta trebuie sa clarifice fara dubiu ca nu sustine alt partid .

Politic Show:Nicusor Dan: USR sustine ideea unui prim-ministru tehnocrat si dupa alegeri;Ana Maria Patru, presedintele AEP: Cetatenii hotarati sa voteze vor ajunge la urne, indiferent de vreme. Alegerile nu sunt organizate doar de AEP;Ponta 'se compar

Purtatorul de cuvant al Presedintiei: Declaratia presedintelui Iohannis privind infiintarea unei institutii pentru combaterea terorismului, la nivel european, nu a fost ascultata foarte bine. Propunerea facuta de. Pruna spune ca declaratiile lui Tariceanu despre noul ministru de Interne sunt absolut josnice. Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat ca.

Vei vrea sa iti stergi contul! Impactul Facebook asupra vietii tale e mai mare decat credeai

Retelele sociale ne fac mai mult rau decat bine din punct de vedere psihic, in general. Desigur, nu e un adevar unanim acceptat, pentru ca exista multe cazuri particulare, scrie playtech. roCercetatorii de la.

Situatie critica. Bucurestenii mor cu sutele de mii daca are loc un curemur. Pericolul iminent e de patru ori mai mare decat in 1977. Istoria dezastrelor: Capitala Romaniei a mai fost devastata de inundatii si o rascoala

Urmatorul cutremur major care va avea loc in tara noastra va produce de 4 ori mai multe victime decat cel din 1977, avertizeaza specialistii. Capitala Romaniei va suporta distrugeri uriase in eventualitatea producerii unui astfel de seism. Conform specialistilor sunt in pericol iminent 800. 000 de persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )