Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu, prim-ministru? Declaratia facuta de fostul presedinte

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, prim-ministru? Declaratia facuta de fostul presedinte

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat, marti, ca in cazul unor negocieri pentru formarea unui nou guvern n-ar discuta cu un partid mai mare decat cu functia de prim-ministru pe. continuă pe Antena3

Basescu: Nu as discuta cu un partid mare decat cu functia de de prim-ministru pe masa

Presedintele PMP, Traian Basescu a afirmat, marti, la B1 TV, ca eventualele negocieri postelectorale ale partidului sau cu alte formatiuni vor fi conditionate de o discutie prealabila legata de functia de prim-ministru.

Traian Basescu atrage atentia ca nu Franta blocheaza aderarea Romaniei la Schengen: Problema Romaniei este in Olanda

Traian Basescu a comentat la B1TV vizita presedintelui francez Francois Hollande in Romania si discutiile avute de acesta cu presedintele Klaus Iohannis. Franta are constant pozitia ca sustine intrarea Romaniei in Schengen pe aeroporturi, este o pozitie pe care o au de mult. Problema Romaniei nu este la Paris, este in Olanda care nu vrea in niciun fel sa accepte intrarea a precizat fostul presedinte.

Traian Basescu, despre aderarea Romaniei la Schengen: Problema Romaniei nu este la Paris, este in Olanda (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de marti a emisiunii Dosar de Politican. Fostul presedinte a vorbit despre vizita presedintelui francez Francois Hollande in.

Traian Basescu: Legea confiscarii extinse va fi aplicabila la orice tip de ilegalitate; este lipsa de responsabilitate

Fostul presedinte, Traian Basescu, a criticat, luni seara, proiectul de lege privind confiscarea extinsa, despre care a spus ca va fi aplicabil la orice tip de ilegalitate si a precizat ca atunci cand vine vorba despre respectarea drepturilor fundamentale, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, nu are timp.

Traian Basescu: Nicio tara din lume nu spala rufele serviciilor secrete in public

Fostul presedinte Traian Basescu si-a manifestat, luni seara, dezacordul fata de anchetarea celor 24 de ofiteri ai Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) sub acuzatia ca ar fi utilizat ilegal fondurile operative, subliniind ca nicio tara din lume nu spala rufele serviciilor secrete in public.

Declaratie uimitoare a lui Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE

Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE sau nu in urmatorii 20-30 de ani, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand ca Moscova a spus Stop! pentru ca daca nu se stopeaza extinderea UE si a NATO riscam razboi in regiune.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va fi membra a UE in urmatoarele doua decenii. Mai mult, fostul presedinte a aratat ca si Romania ar avea mult de castigat di.

Traian Basescu: Republica Moldova nu va fi membra a Uniunii Europene niciodata sau nu in urmatorii 20-30 de ani

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca Republica Moldova nu va deveni membra a UE in urmatorii 20-30 de ani sau poate chiar niciodata, din cauza opozitiei Rusiei la extinderea Uniunii in vecinatatea sa estica.

Traian Basescu, declaratie dura legata de Republica Moldova: Nu va fi niciodata membra a UE - riscam un razboi

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, ca Republica Moldova nu va fi niciodata membra a UE sau 'nu in urmatorii 20-30 de ani', afirmand ca Moscova a spus.

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean vrea sa intre in Senat prin PNL

August Zegrean, cel care a condus Curtea Constitutionala in timpul incercarii organizate de PSD si PNL de a-l demite pe Traian Basescu, in 2012, vrea sa candideze, in decembrie. pentru o functie de senator din partea PNL Bistrita-Nasaud, filiala din randurile careia a facut parte pana in anul 2007.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )