Libnet.ro
UNICEF

15:31

Basescu: Am doua masini, nu mai pot lua una, sper sa cumpere SPP-ul un Sandero sau un Stepway

Adevărul Adevărul,
Basescu: Am doua masini, nu mai pot lua una, sper sa cumpere SPP-ul un Sandero sau un Stepway

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat, marti seara, regretul ca nu mai poate cumpara o masina intrucat are deja doua, dar spera ca SPP-ul va achizitiona un Sandero sau un Stepway. continuă pe Adevărul

Ordonanta de Guvern: Institutiile publice nu au voie sa cumpere masini mai scumpe de 18.000 de euro

Guvernul le interzice institutiilor publice sa cumpere masini mai scumpe de 18. 000 de euro. De asemenea, autoturismele nu au voie sa aiba capacitatea cilindrica mai mare de 1. 600 centrimetri cubi. Regulile su.

Romania, o tara cu prea multi ingeri. Mortalitatea infantila este de peste doua ori mai mare fata de media europeana

In Romania, mortalitatea infantila este in continuare de peste doua ori mai mare fata de media europeana de 4,1 la mie, desi in ultimele decenii numarul deceselor inregistrate la nivel national a scazut.

De-acum nu mai pot sa fac nimic. De-acum este treaba ta!

Acum cinci veri circula prin oras un pliant cu semnele de alerta ale alunitelor. ADAS, scris vertical, fiecare litera conducandu-te catre o spaima particulara. A = asimetrie, D = dimensiune etc). I-am aruncat o privire indiferenta in lift, apoi una plina de interes sotului meu. Avea pe spate 1000 de semne si alunite. Ai cancer! Te-am speriat?.

Traian Basescu: Cei care mai cred ca este esentiala suspendarea presedintelui pentru a pune sub control justitia, institutiile de securitate a statului se inseala

Presedintele Traian Basescu a sustinut intr-o declaratie de la Palatul Cotroceni ca fostul presedinte interimar al Romaniei, Crin Antonescu, a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )