Libnet.ro
UNICEF

10:00

Basescu este convins ca Guvernul Ciolos va primi votul Parlamentului

Antena3 Antena3,
Basescu este convins ca Guvernul Ciolos va primi votul Parlamentului

Traian Basescu este convins ca Guvernul prezentat de Dacian Ciolos va trece de Parlament. Fostul presedinte spune ca sustinerea PSD demonstreaza ca a existat o intelegere politica si avertizeaza. continuă pe Antena3

Cine este Aura Carmen Raducu, ministrul Fondurilor Europene in Guvernul Ciolos

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), este noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos.

Cine este Lazar Comanescu, ministru de Externe in guvernul Ciolos

Consilierul prezidential Lazar Comanescu 66 de ani) este ministrul Afacerilor Externe in guvernul Ciolos. Lazar Comanescu a mai fost ministru al Afacerilor Externe in 2008, iar din februarie 2015 este consilier pe politica externa al presedintelui Iohannis.

Cine este Aura Raducu, noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), este noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos. In anul 2014, la un seminar orgaizat de Freedom House, ea se exprima pentru o reforma administrativa de jos in sus, pentru cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene.

Cine este Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Gorghiu anunta ca liberalii vor sprijini Guvernul Ciolos: Prioritatile Executivului sunt si in programul PNL

Partidul National Liberal nu are nicio retinere in a sustine Guvernul Ciolos, avand in vedere ca este o echipa care promite, iar programul de guvernare se suprapune pe cel al liberalilor, au anuntat, duminica, liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, potrivit Agerpres.

Decizie de ultima ora: PSD va sustine Guvernul Ciolos. Ce declaratii a facut Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca partidul va sustine Guvernul Dacian Ciolos, daca ministrii vor primi avizul comisiilor de specialitate.

Guvernul Ciolos in chinurile facerii. Cateva observatii

De la anuntul lui Klaus Iohannis si pana azi, adica in ultimele trei zile, a devenit ceva mai limpede ca premierul desemnat, Dacian Ciolos, intampina dificultati in identificarea numelor de viitori ministri. Intr-un fel, era de asteptat sa fie asa. Ciolos ar fi cerut garantii ca-si va forma singur guvernul, adica fara nume varate pe gat de partide. Aceasta cerinta maximala nu poate fi satisfacuta in totalitate. Nu este nici realist, nici inteligent din punct de vedere tactic. Ce am vazut in aceste zile si ce asteptam pe mai departe?.

Noul Guvern. Cine este Lazar Comanescu, propus ministru de Externe in Guvernul Ciolos

Lazar Comanescu, propus de Dacian Ciolos ministru de Externe in noul Guvern, este in prezent consilier prezidential pe probleme de politica externa al preseidntelui Klaus Iohannis. Diplomat de cariera, Comanescu a fost ambasador al Romaniei in Germania. A mai ocupat functia de ministru de Externe in Guvernul Tariceanu.

Cine este Achim Irimescu, posibil ministru al Agriculturii in Guvernul Ciolos

Achim Irimesc, fost secretar de stat, are cele mai mari sanse sa preia Ministerul Agriculturii, dupa ce Mihail Dumitru a refuzat oferta premierului desemnat, Dacian Ciolos.

Guvernul Ciolos, intre o sansa pentru Romania si un guvern Ponta doi

Nu este clar daca Dacian Ciolos va reusi in demersul inceput sau va esua lamentabil. Sunt posibile ambele variante. Anuntul ca nu va schimba structura guvernului si nici denumirea ministerelor inseamna ca s-a ales praful de promisiunea legata de depolitizarea administratiei centrale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )