Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine este Aura Carmen Raducu, ministrul Fondurilor Europene in Guvernul Ciolos

România Liberă România Liberă,
Cine este Aura Carmen Raducu, ministrul Fondurilor Europene in Guvernul Ciolos

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), este noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos. continuă pe România Liberă

Cine este Aura Raducu, noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), este noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos. In anul 2014, la un seminar orgaizat de Freedom House, ea se exprima pentru o reforma administrativa de jos in sus, pentru cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene.

Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus al Finantelor

Anca Paliu Dragu, economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, este propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice. Paliu Dragu a fost recrutata din 2013 de Comisia Europeana, dupa ce in timp de 11 ani a lucrat in cadrul biroului de la Bucuresti al FMI 2001-2013). Intre 1996-2001, Paliu Dragu a fost economist in cadrul Bancii Nationale. Vezi in atasament CV-ul Ancai Paliu Dragu.

Aura Raducu, propusa ca ministru al Fondurilor Europene. Niciun ministru din Cabinetul Ponta nu ar fi pe lista lui Ciolos

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), urmeaza sa fie propusa pentru functia de ministru al Fondurilor Europene in viitorul Cabinet Ciolos.

Aura Raducu, propusa ca ministru al Fondurilor Europene.Niciun ministru din Cabinetul Ponta nu ar fi pe lista lui Ciolos.

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), urmeaza sa fie propusa pentru functia de ministru al Fondurilor Europene in viitorul Cabinet Ciolos.

Aura Raducu, propusa ministru al Fondurilor Europene

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), urmeaza sa fie propusa pentru functia de ministru al Fondurilor Europene in viitorul Cabinet Ciolos, au declarat, pentru HotNews, surse convergente.

Ministerul Fondurilor Europene anunta ca Bruxelles-ul a reluat toate platile pe POSCCE (Competitivitate)

Ministerul Fondurilor Europene a obtinut acordul Comisiei Europene pentru reluarea tuturor platilor aferente Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POSCCE) 2007-2013, anunta un comunicat MFE.

MISTERUL CONTINUA! Cine este actorul de la Hollywood infectat cu HIV!

O alta bomba sta sa explodeze la Hollywood. Un mare actor a fost diagnosticat cu HIV inca din urma cu doi ani, insa acesta se teme sa faca publica vestea de frica ca si-ar putea pierde fanii si ar putea fi dat in judecata de femeile cu care a avut relatii amoroase. Actorul, cu varsta intre 40 si 50 de ani, este cunoscut ca fiind mare Playboy.

Cine este Adrian Curaj, ministrul propus al Educatiei

Adrian Curaj 57 de ani) este propunerea lui Dacian Ciolos la functia de ministru al Educatiei. Director general al UEFISCDI, institutia care imparte pe baza de competitii banii alocati cercetarii de catre guvern si aflata sub asediul comisiei de invatamant din Senat condusa de Ecaterina Andronescu care incearca sa o desfiinteze sau reorganizeze de mai bine de 1 an, Adrian Curaj este profesor la Automatica - Politehnica Bucuresti, a fost consultant al Bancii Mondiale, UNESCO si Comisei Europene pentru realizarea de studii pe politici in stiinta si inovare si este membru al Comitetului de Conducere al Comisiei Fulbright.

Noul Guvern. Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus pentru Finante

Anca Paliu Dragu, economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, este propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice.

Cine este Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )