Libnet.ro
UNICEF

13:45

Basescu l-a decorat pe directorul general Renault-Nissan, Carlos Ghosn

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu l-a decorat pe directorul general Renault-Nissan, Carlos Ghosn

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul decorare a directorului general al Aliantei Renault-Nissan, Carlos Ghosn. Astfel, Ghosn a primit Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Comandor, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Directorul general Renault-Nissan, Corlos Ghosn, decorat de presedintele Basescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul decorare a directorului general al Aliantei Renault-Nissan, Carlos Ghosn, caruia i-a conferit Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Comandor, informeaza.

INTALNIRE DE GRADUL ZERO. Basescu - seful Renault-Nissan: Productia de la Pitesti, la un nou record

Presedintele Traian Basescu l-a primit vineri, la Palatul Cotroceni, pe Carlos Ghosn, director general al Aliantei Renault-Nissan, acesta informandu-l pe seful statului ca uzina din Pitesti a avut o productie-record de 343. 000 de autovehicule in 2013,.

Traian Basescu l-a decorat pe directorul Renault-Nissan.

Presedintele Traian Basescu, a semnat joi, decretul de decorare a lui Carlos Ghosn, directorul general al Aliantei Renault-Nissan. In semn de inalta apreciere pentru contributia determinanta in eficientizarea industriei de automobile din tara noastra, parte a strategiei globale pe termen mediu si lung a Grupului Renault, impunand Romania ca un punct de reper in domeniu, domnul presedinte Traian Basescu a conferit Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Comandor, domnului Carlos Ghosn, .

Uzinele Renault din Maroc si Rusia nu vor afecta in perioada urmatoare productia din Romania, dar dezvoltarea depinde de evolutia competitivitatii si productivitatii - Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan

Uzinele Renault din Maroc si din Rusia nu vor afecta pentru perioada urmatoare productia in uzina Dacia de la Pitesti, a afirmat directorul general al Renault-Nissan, Carlos Ghosn, care a fost primit vineri la Palatul Cotroceni de catre presedintele Traian Basescu.

Peste 340.000 de autovehicule, produse anul acesta la Uzina Dacia de la Pitesti

Uzina Dacia de la Pitesti a avut anul acesta o productie de 343. 000 de autovehicule, l-a informat, astazi, Carlos Ghosn, directorul general al Aliantei Renault-Nissan, pe presedintele Traian Basescu.

Ponta s-a intalnit cu presedintele Grupului Renault-Nissan

Premierul Victor Ponta a apreciat, astazi, in cadrul unei intalniri cu presedintele Grupului Renault Nissan, Carlos Ghosn, activitatea grupului in tara noastra, precum si ponderea pe care compania o are in economia tarii noastre, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )