Libnet.ro
UNICEF

21:45

Basescu: Mircea Diaconu arata in fata Ateneului Roman ca un aurolac de prin Cismigiu

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Mircea Diaconu arata in fata Ateneului Roman ca un aurolac de prin Cismigiu

Traian Basescu a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, intrebat ce impresie are despre prestatia politica a lui Mircea Diaconu de pana acum, ca acesta putea macar sa nu fi fost ca un aurolac de prin Cismigiu atunci cand a facut anuntul candidaturii la prezidentiale in fata Ateneului Roman, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Mircea Diaconu si-a lansat candidatura la Ateneu, incercand sa preia din prestanta cladirii, dar a mers imbracat ca un boschetar din Cismigiu. Nu e pentru golani cladirea (VIDEO)

Traian Basescu l-a criticat pe Mircea Diaconu, candidatul sprijinit de ALDE si Pro Romania cursa prezidentiala, spunand ca acesta si-a facut lansarea la Ateneu, in incercarea de a prelua din traditia.

Traian Basescu, critici dure la adresa lui Mircea Diaconu dupa ce si-a lansat candidatura in fata Ateneului: Arata ca un aurolac de prin Cismigiu

Traian Basescu a criticat din nou miercuri seara lansarea candidaturii la prezidentiale a lui Mircea Diaconu in fata Ateneului roman. L-am vazut penibil in fata Ateneului. Daca tot te-ai dus sa.

Mircea Diaconu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale

Actorul Mircea Diaconu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale, duminica, in fata Ateneului Roman, cerand sprijinul cetatenilor pentru a strange cele 200 de mii de semnaturi necesare. El a spus insa ca nu refuza nici sprijinul partidelor, mai ales ca are nevoie de reprezentanti in sectiile de votare.

UPDATE Mircea Diaconu anunta ca ar vrea sa candideze la prezidentiale: Dar faptul ca vreau nu inseamna ca si pot. Cer sprijin din partea oricui G4Media: Diaconu ar urma sa fie sustinut de Pro Romania si ALDE

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu si-a anuntat duminica, pe treptele Ateneului Roman, intentia de a candida ca independent la presedintia Romaniei, insa surse politice au declarat pentru G4Media ca ar urma sa fie sustinut de viitoarea Alianta politica formata dintre Pro Romania si ALDE. UPDATE: Intentia mea este de a incerca sa candidez la prezidentiale. Dar faptul ca vreau sau ca ma manifest ca atare nu inseamna ca si pot. Trebuie stranse 200. 000 de semnaturi, aproape imposibil pentru un singur om. Cer sprijin din partea oricui - cetateni, asociatii de toate felurile. , a declarat Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu isi anunta azi intentia de a candida la presedintie. Surse: Ar putea fi sustinut de ProRomania. Candidatura lui Tariceanu, in pericol

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu isi va anunta azi, pe treptele Ateneului Roman, la ora 16. 00, intentia de a candida ca independent la presedintia Romaniei. Surse politice au declarat pentru G4Media ca Diaconu ar urma sa fie sustinut de viitoarea alianta politica formata dintre Pro Romania si ALDE. Astfel, candidatura lui Calin Popescu Tariceanu este pusa sub semnul intrebarii. ALDE si ProRomania vor decide daca vor merge in alianta.

Buletin de Romania. Mircea Diaconu vrea presedinte: Nu negociez, cer sprijin pentru un vis. Cine esti tu sa vrei guvernul tau? Natia e in plina disolutie

Actorul Mircea Diaconu, celebru pentru rolul din filmul Buletin de Bucuresti, si-a anuntat, pe scarile Ateneului, intentia de a candida la prezidentiale, cu conditia sa stranga cele 200. 000 de semnaturi pentru inscriere.

Traian Basescu, atac dur la Mircea Diaconu: imbracat ca un boschetar din Cismigiu! Nu e pentru golani!

Traian Basescu l-a atacat pe Mircea Diaconu, candidat sprijinit de ALDE si Pro Romania la prezidentiale, spunand ca si-a facut lansarea la Ateneu, in incercarea de a prelua din traditia culturala a cladirii istorice, chiar daca a fost imbracat ca si cum ar fi un boschetar din Cismigiu. Traian Basescu, atac dur la Mircea Diaconu .

Tariceanu, despre sustinea ALDE lui Mircea Diaconu la prezidentiale: Mi se pare ca e o postura inedita. incearca o interpretare corecta a prevederilor Constitutiei

Calin Popescu Tariceanu afirma ca a purtat discutii cu Mircea Diaconu cu privire la candidura la prezidentiale. Lucrurile s-au schimbat mult la aparitia candidaturii lui Mircea Diaconu si am discutat .

Tariceanu, despre sustinerea ALDE pentru Mircea Diaconu la prezidentiale: Mi se pare ca e o postura inedita. incearca o interpretare corecta a prevederilor Constitutiei

Calin Popescu Tariceanu afirma ca a purtat discutii cu Mircea Diaconu cu privire la candidura la prezidentiale. Lucrurile s-au schimbat mult la aparitia candidaturii lui Mircea Diaconu si am discutat .

Victor Ponta, despre Mircea Diaconu: E candidatul poporului. Daca ma uit in Ucraina, e un model pe care oamenii si-l doresc (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat, luni, oficial, ca Pro Romania il va sustine pe candidatul independent la prezidentiale Mircea Diaconu. Mircea Diaconu nu va fi membru Pro Romania, nu-l chemam la sedinte, il.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )