Libnet.ro
UNICEF

08:15

Basescu: Niciodata nu am vorbit cu fratele meu cu privire la sprijinirea domnului Sandu Anghel

Adevărul Adevărul,
Basescu: Niciodata nu am vorbit cu fratele meu cu privire la sprijinirea domnului Sandu Anghel

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 13. 30, la Palatul Cotroceni. Reactia presedintelui vine imediat dupa ce Antena 3 a prezentat miercuri seara mai multe stenograme in care numele presedintelui aparea in scandalul dintre Bercea Mondial si Mircea Basescu. continuă pe Adevărul

Mircea Basescu: Am vorbit cu fratele meu, e foarte suparat

Mircea Basescu a declarat ca a vorbit cu fratele lui, presedintele Traian Basescu, de cand a inceput acest scandal si acesta este foarte suparat, precizand ca el nu a luat niciun ban de la familia lui Bercea Mondial si nu a incercat sa intervina pentru eliberarea acestuia, potrivit Mediafax.

PRIMA reactie a lui Mircea Basescu, dupa aparitia convorbirilor: Am vorbit cu fratele meu, e foarte suparat. Nu am luat bani pentru eliberarea lui Bercea

Mircea Basescu spune ca presedintele Traian Basescu nu are niciun fel de legatura cu relatia sa cu membrii familiei Anghel si ca inregistrarile audio-video difuzate de Antena 3 sunt scoase din context, .

Basescu: Daca fratele meu e vinovat, sa raspunda in fata legii. Nu voi interveni pentru el

Traian Basescu a declarat ca niciodata nu a avut cu fratele sau vreo discutie cu privire la sprijinirea lui Anghel Sandu. Fac apel la orice politist, procuror sau judecator sa faca publice problele ca a existat o interventie din partea mea in acest caz. Proba ca nu exista o interventie este chiar condamnarea, domnul Anghel fiind condamnat la inchisoare, adeclarat Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )