Libnet.ro
UNICEF

06:00

Basescu nu va participa la depunerea juramantului lui Bolcas.

România Liberă România Liberă,
Basescu nu va participa la depunerea juramantului lui Bolcas.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca nu va participa la depunerea juramantului lui Lucian Bolcas, propus judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei. Seful statului a criticat propunerea PSD, aratand ca avocatul lui Adrian Nastase are probleme cu statul de drept si cu antisemitismul. Citeste si: Cum se schimba raportul de forte la CCR Eu nu voi participa la o astfel de ceremonie de depunere a juramantului cu Bolcas, nu voi permite la Cotroceni o astfel de . continuă pe România Liberă

Basescu nu va participa la depunerea juramantului de catre Bolcas in CCR, numirea acestuia fiind considerata inadmisibila

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca nu va participa la ceremonia in care va depune juramantul Lucian Bolcas, persoana nominalizata de Senat pentru ocuparea locului vacant la CCR.

Basescu nu va participa la depunerea juramantului de catre Bolcas pentru CCR, numirea acestuia fiind considerata inadmisibila

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca nu va participa la ceremonia in care va depune juramantul Lucian Bolcas, persoana nominalizata de Senat pentru ocuparea locului vacant la CCR.

Basescu o critica pe Monica Macovei. Ce spune seful statului despre Antonescu si Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca modificarile aduse ieri Codului Penal reprezinta o pierdere a directiei politice, asta s-a intamplat ieri in Parlament. Totodata, Basescu a criticat-o pe Monica Macovei pentru ca nu a luat pozitie atunci cand liderii PDL din Parlament au semnat in favoarea modificarii Codului Penal. Citeste si: Basescu nu va participa la depunerea juramantului lui Bolcas Cand sunt lovite instituttile statului, nu te poti referi in alti .

Basescu o critica pe Monica Macovei. Cine este solutia dreptei.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca modificarile aduse ieri Codului Penal reprezinta o pierdere a directiei politice, asta s-a intamplat ieri in Parlament. Totodata, Basescu a criticat-o pe Monica Macovei pentru ca nu a luat pozitie atunci cand liderii PDL din Parlament au semnat in favoarea modificarii Codului Penal. Citeste si: Basescu nu va participa la depunerea juramantului lui Bolcas Cand sunt lovite institutiile statului, nu te poti referi in alti .

Presedintele Traian Basescu cere Camerei Deputatilor sa respinga Legea amnistierii: Are efecte catastrofale pentru MCV

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti pe site-ul romanialibera. ro principalele declaratii de presa ale lui Traian Basescu.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti LIVE TEXT pe site-ul www. romanialibera. ro pentru a afla cele mai importante declaratii ale presedintelui.

Traian Basescu: E inadmisibil, nu voi participa la depunerea juramintului lui Lucian Bolcas ca judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara ca nu va participa la ceremonia de depunere a juramantului de catre Lucian Bolcas ca presedinte al Curtii Constitutionale, dar a recunoscut ca nu crede ca acest lucru ar putea bloca numirea acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )