Libnet.ro
UNICEF

20:45

Basescu: Presedintele a facut cea mai mare prostie dand data iesirii din criza

Antena3 Antena3,
Basescu: Presedintele a facut cea mai mare prostie dand data iesirii din criza

Nici Romania si nici Europa nu vor iesi din criza de coronavirus la sfarsitul lunii mai, spune fostul presedinte Traian Basescu, care avertizeaza ca trebuie sa ne pregatim pentru ce-i mai rau din punct de vedere al relatiei noastre cu natura. continuă pe Antena3

Cea mai mare tristete a lui Traian Basescu. Fostul presedinte si-a transmis public durerea

Anul acesta, crestinii au sarbatorit un altfel de Paste. Un Paste cu bisericile goale, fara toti membrii familiei, in izolare, cu lumina Sfanta si painea binecuvantata primite la usa. Dar, dorul de cei dragi a ramas un numitor comun. Exceptie nu a facut nici fostul sef de stat, Traian Basescu, care nu si-a vazut nepotii .

NASA a facut cea mai detaliata harta a Lunii pentru misiunile umane viitoare

NASA are planuri ambitioase pe Luna, iar aceasta harta detaliata va fi utila pentru misiunile viitoare pe care le va desfasura aici. Pentru asta, cercetatorii au creat cea mai detaliata.

30 de ani de la Fenomenul Piata Universitatii, cea mai mare manifestatie anticomunista dupa caderea Cortinei de Fier: Mai bine mort decat comunist

In urma cu trei decenii, centrul Bucurestiului a fost declarat Zona libera de neo-comunism. A fost inceputul celui mai amplu protest din istoria Romaniei.

Brazilia, cea mai mare exportatoare de fotbalisti din lume

Despre Brazilia se spune ca este tara in care fotbalul este o adevarata religie, iar marturie stau cele cinci titluri mondiale cucerite si numerosii jucatori care au cucerit Balonul de Aur de-a lungul timpului.

Surpriza la pompa in a doua zi de Paste: cea mai ieftina benzina si motorina din Romania

Daca voiai sa platesti mai putin de 4,5 lei pe litrul de benzina, ei bine, se poate. Au fost anuntate preturile valabile pe 20 aprilie si surpriza cea mai mare e, de fapt, la motorina. Pe.

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

Alexandru Rafila a dat cea mai buna veste. Masurile trebuie amortizate cu cele din alte state!

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, vorbeste despre relaxarea masurilor luate impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus. Profesorul a vorbit la Digi 24 chiar despre reluarea activitatilor si in ce conditii se va petrece acest lucru, atat de asteptat de toata populatia Romaniei. Alexandru Rafila a vorbit despre relaxarea masurilor luate impotriva extinderii pandemiei de .

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei, estimand ca datoria tarii va creste la 75,25% din PIB, fata de 60% cat este in prezent.

Cea mai asteptata schimbare pentru Facebook, dezvaluita pentru iPhone

Facebook inca recupereaza teren cand vine vorba de optiuni. Cea mai noua, pentru reteaua sociala, ar aduce-o la zi cu Instagram, WhatsApp si chiar Messenger. Compania pregateste o.

Marturie in fata judecatorilor romani: Numarul de pacienti COVID-19 este mult mai mare, dar nu este dat publicitatii

Avocatul unui spital de boli infectioase din Romania sustine in fata instantei ca numarul infectatilor cu COVID-19 este cu mult mai mare decat cel prezentat in raportarile oficiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )