Libnet.ro
UNICEF

17:16

Basescu: Romania nu a declansat nicio procedura diplomatica pentru functia de secretar ...

România Liberă România Liberă,
Basescu: Romania nu a declansat nicio procedura diplomatica pentru functia de secretar ...

Romania nu a declansat, in acest moment, nicio procedura diplomatica sau de alta natura pentru functia de secretar general NATO, a declarat, dupa intalnirea cu Anders Fogh Rasmussen, presedintele Traian Basescu, mentionand ca actualul detinator al functiei mai are un an si jumatate de mandat. Anders Fogh Rasmussen, secretarul general NATO, a fost primit la Palatul Cotroceni de presedintele Traian Basescu, dupa care cei doi au sustinut o conferinta de presa comuna. Rasmussen va merge apoi la . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Romania nu a declansat nicio procedura diplomatica pentru functia de secretar general al NATO

In timpul unei conferinte comune de presa cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rassmusen, la Bucuresti, Traian Basescu a afirmat ca Romania nu a declansat nicio procedura diplomatica pentru functia de.

Calin Nistor, propus pentru functia de procuror sef adjunct al DNA: Interceptarile si inregistrarilor audio-video, folosite doar daca faptele nu pot fi probate in alta modalitate, pentru a se evita intruziunea in viata intima

Calin Nistor, propus pentru functia de procuror sef adjunct al DNA, vrea ca interceptarile si inregistrarile audio-video in dosare sa fie folosite doar daca faptele vizate nu pot fi probate prin alte mijloace, pentru a evita intruziunea in viata intima a unei persoane, informeaza Mediafax.

CSM: Calin Nistor sustine interviul pentru functia de procuror sef adjunct al DNA

Candidatul propus pentru functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Nistor Calin, va sustine joi interviul in fata membrilor Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, transmite Agerpres.

Calin Nistor, propus pentru functia de procuror sef adjunct al DNA

Calin Nistor, propus pentru functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), vrea ca interceptarile si inregistrarile audio-video in dosare sa fie folosite in cazul in care faptele vizate nu pot fi probate prin alte mijloace, pentru a evita intruziunea in viata intima a unei persoane, potrivit HotNews. ro.

Procurorul Calin Nistor, avizat pozitiv de CSM, pentru functia de sef adjunct la DNA

Calin Nistor a primit, joi, aviz pozitiv din partea Consiliului Superior al Magistraturii pentru ocuparea functiei de procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Nistor, nominalizat de.

Calin Nistor a fost avizat de CSM pentru functia de adjunct al sefului DNA.

Calin Nistor a primit, joi, aviz pozitiv din partea Consiliului Superior al Magistraturii CSM) pentru ocuparea functiei de procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), informeaza Mediafax. In curs de actualizare Citeste si Calin Nistor vrea limitarea interceptarilor si inregistrarilor audio-video in dosarele DNA Cristian Tantareanu, audiat la DNA pentru DARE DE MITA: Au spus ca ma retin 24 de ore.

UPDATE Calin Nistor a fost avizat de CSM pentru functia de adjunct al sefului DNA

Calin Nistor a primit, joi, aviz pozitiv din partea Consiliului Superior al Magistraturii pentru ocuparea functiei de procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )